Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az eltérő szexuális vágy mennyire váló/szakito ok?
Nekem pl heti 5-6 lenne a norma, a páromnak havi 1-2 bőven elég..tudom, hogy sokat akarok, de a havi 1-2 nekem nagyon kevés..pedig szeretem.. Tudtok megoldást? Beszélni nem nagyon hajlandó erről..
22/f
Itt eléggé nagy a különbség.
Heti 5-6 az elég sok, havi 1-2 viszont a másik véglet.
Az kb. annyi, hogy a havi ciklus során azon a bizonyos "kívánós" pár napon magához enged 1-2szer.
Kezdetben is így volt?
Ha nem, akkor lehet egyéb probléma is. (már nem szeret, valami bántja veled kapcsolatban, stb.)
Tehát, beszélnetek kellene mindenképpen.
Ha nem hajlandó rá, akkor zsákutca.
Csúnya dolog, de finoman elő lehetne adni hogy neked nagyobb az igényed, és ezt hosszú távon nem fogod így bírni.
Tul nagy a kulonbseg.
Nem fog mukodni, sorry.....
Volt kapcsolatom, ahol én heti 1-2 alkalom volt az ideális, a páromnak meg napi szintű szex. Most itt érezhető, hogy elég nagy már a differencia az igények között, szóval ezzel foglalkozni kellett.
Eleinte még nem tettük meg, meg a szőnyeg alá söpörtük... de a végén eljutottam arra a pontra amikor már azt mondtam, bár lenne egy szeretője mert nem bírom!
Na akkor megbeszéltük a dolgokat. Eleinte elég gáz volt. Ment a sírás, a sajnálkozás. Aztán végig vettük, hogy mivel lehet engem tüzesebbé tenni (amúgy szerintem egy rettenetesen emlékezetes és vicces folyamat volt), végül ő is lejjebb adott és én is kicsit jobban odatettem magam. Szóval megoldottuk.
Az eset megtanított arra, hogy bármilyen rossz, de beszélni KELL tudni még ilyen dolgokról is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!