Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a párom, és úgy érzem kezdenek érzelmek kialakulni. Mit tegyek? (Hosszú)
Gyereket akarsz szülni egy olyan embernek, aki a füle botját sem mozdítja, ha azt mondod, hogy nem szereted már?
Valószínűnek tartom, hogy ő is mással éli ki magát. Ha meg nem, akkor talán aszexuális, de ez fura, mert eddig ki kellett volna derülnie.
Minden esetre, én nem maradnék ebben a kapcsolatban, hanem lezárnám magamban és továbblépnék. Be kell látnod, hogy így nincs értelme családot alapítanod vele, nem lennél boldog mellette, és a születendő gyerekeidnek sem lenne jó, ha boldogtalanok lennének a szülei egymás mellett.
Száz szónak is egy a vége, én lépnék!
L
Ha 2 évente van szex, akkor minek akarnál hozzámenni, pláne úgyhogy nem is akar rajta változtatni?Kell a biztonság?
Szerintem itt már ne nagyon tervezgess esküvőt.Felesleges azért, hogy mellette majd szeretőket keresgélj, vagy 2 év múlva elválj tőle.
Gusztustalan is vagy, nem csak annak érzed magad. Ne aggódj.
Miért nem szakítasz, ha neked nem elég ez a szex mennyiség, és úgy vágsz bele az újba? Semmi gond, ha nem akarod már a mostani párod, 2 perc alatt le lehet zárni, és utána belevágni abba, amibe csak akarsz
Az aszex és a ribi, milyen szép kapcsolat ez.
Csináljatok még pár gyereket, úgyis kevés sérült ember van a világon...
És hogyan akarsz gyereket, ha 2 évente szexeltek?
Gondold át azt az esküvőt, mert nem lesz jó vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!