Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hazas ferfiak, ti mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hazas ferfiak, ti mennyire könnyen leptek felre?

Figyelt kérdés

Ti akik mar megtettétek , amikor új növel baratkoztatok, mennyi idöre volt szuksegetek , h le is tudjatokfeküdni az új növel ( tehat fizikalisan megcsalni)

Van olyan ferfi aki nem tud felrelepni , mert nagyon erös moralis fekkel rendelkezik, meg ha ki is próbalna egy nöt . Annak is esetleg csak idöre van szuksege

2018. jún. 28. 06:38
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
96%
16-os vagyok. Nagyon sok hozzám hasonlót ismerek még, nem egyedi eset. Sok normális ember van, csak ők nem írnak kérdést ide, hogy "Tizenéve hűséges vagyok, most mi legyen?" :D
2018. jún. 28. 09:22
 22/31 anonim ***** válasza:
59%

Kedves 18-as ..bizony a nő a ribi..

a férfi pusztán aljas szemétláda...De az a nő aki házas pasival kezd..az bizony ribi

2018. jún. 28. 09:34
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 20-as!

Végre valaki normálisan gondolkodik ezen az oldalon. Elhiszem, hogy két ember kell a dolgokhoz, de ha az egyik fél mármint a férfi el akarja veszíteni a gerincét attól még a másik félnek a nőnek nem kellene. Persze a nőnek nincs mit veszítenie, de legalább nő létére gondolja a feleség helyébe magát, neki is fájna. Arról nem beszélve ha gyerek is van. Azért egy gyerek életet, hogy tudja tönkretenni?

Tényleg az a baj a mai világgal, hogy eltűnőben az erkölcs, a tartás a család tisztelése.

2018. jún. 28. 10:04
 24/31 anonim ***** válasza:
85%

En is azt mondom aki nös ferfira hajt vagy szetteszi a labat megkaphatja

a „ribi“ jelzöt

27 eves nö vagyok,rengeteg alkalmam lett volna hazas emberrel vagy akar kapcsolatban levö emberrel kezdeni de Soha nem tudnàm megtenni!

Egyszerüen èn lelkileg nem tudnàm feldolgozni azt h valaki miattam megy szét.

Igaz ha én nem,akkor majd egy màsik nö teszi szet a labat...

de én nyugodtan alszom

Sztem azok akik hazas ferfival kezdenek csak az egojuknak jo.

Mivel egy szingli normalis pasi nem all le velük

igy a hazas,boldogtalan ferfiakra vannak rààllva mert ök könnyen kaphatok.

Azt hiszik attol lesznek nök ha egy foglalt pasit eltudnak szedni.

Pedig nem itt kezdödik

Szerintem is gyalàzatos,igaz ha te nemet mondasz a következö meg igent.

De ez van...

Elk.rvult a vilàg sajnos😒

2018. jún. 28. 11:28
 25/31 anonim ***** válasza:
91%

Én házas férfi vagyok, és soha nem csalnám meg a feleségem, semmilyen körülmények között. Se korábban, se most, se a jövőben. Egy párkapcsolat alapja a hűség.

Annyit hozzátennék, hogy válófélben vagyunk, mert az asszony több éve szeretőt tart. Már 1 éve nincs köztünk semmi testi kapcsolat, de a válás jogerőre emelkedéséig én nem tervezek más nővel se ismerkedni, se szexelni. Biztos én vagyok a régimódi ...

2018. jún. 28. 11:38
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem ertem ezeket a nöket amugy...!

Kepesek 3.-ak lenni?

Kepesek varni egy ferfira?

Nah meg a masik,az ilyen nök tudnak férfiként tekinti a hazas pasira?

Az en szememben egy olyan ferfi sem aki hazas es csalja az asszonyt

nem Férfi

en az ilyenre nem tudok férfiként tekinteni

Es sem 3. nem lennék,sem nem várnék arra h az ilyen vàlljon el értem.

2018. jún. 28. 11:45
 27/31 anonim ***** válasza:
34%

Mennyi álszent ember...

Nős férfi vagyok, 2 gyerek apja. A feleségem 5 éve nem hajlandó szexelni. És semmivel sem lehet rávenni, mert nem érdekli, emiatt jócskán eltávolodtunk. De neki így jó, és nem akar változtatni. Egy lakásban élünk, béke van, neveljük a gyerekeket, de csak egymás mellett élünk, mint két testvér, nem együtt. Váljak el? Veszítsem el a napi kapcsolatot a gyerekeimmel? Vagy legyek örökre magányos, és pusztuljak el a szeretethiánytól?

Kösz, nem. Több év magány után egy társam, aki szintén ilyen párt nyert magának. Tökéletes szeretetben/szerelemben élünk, hűségesek vagyunk egymáshoz, figyelünk egymásra, törődünk a másikkal, és megkapunk mindent egymástól, amit otthon kéne megkapnunk, de ott nem kapunk. Szar, gerinctelen alak vagyok? Lehet. De igyekszem boldoggá tenni a gyermekeimet is, a páromat is, és segíteni a "feleségem" életét.

Ha választhatnék, nem ilyen életet választanék, az biztos. De egyelőre ez az út az, ami a legkevesebb szenvedést okozza a körülöttem élőknek. És nem érdekel, hogy ki vet meg érte, a világ nem fekete-fehér.

2018. jún. 28. 16:52
 28/31 anonim ***** válasza:
21%
Én dugok mindenkit mint a lopott biciklit csak az asszony meg ne tudja!
2018. jún. 28. 16:54
 29/31 anonim ***** válasza:
50%

27

De az erkolcs ebben az esetben fekete feher.

Ha a feleseged nem szexel veled annak oka van nezz magadba.

Udvarolsz neki ? Szereted dedelgeted vagy csak gombnyomasra varod a szexet ?

Ha pedig nem jo neked valj el vallald a kovetkezmenyeket

Utcanak nincs ket napos oldala.

Vagy sajat szexualis kielegulesed vagy a csaladod.

Aldozatok mindig vannak

De nem egyszerubb lett volna rendbetemni a hazassagod ?

2018. jún. 29. 08:18
 30/31 anonim ***** válasza:
55%
Semmi álszentség nincs ebben. Ha a feleséged nem akar szexelni, akkor abban te is hibás vagy. Ha élvezné a szexet veled, akkor lenne kedve hozzá rendszeresen.
2018. jún. 29. 08:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!