Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Gáz, ha egy csaj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Gáz, ha egy csaj könnyen elpirul?

Figyelt kérdés

Nagyon könnyen zavarba tudnak hozni.

Pl. Ha feltünően néznek, megdicsérnek, vagy a szex kerül szóba.

Ilyenkor tiszta piros leszek :( nem tudok rajta változtatni hiába próbálom lekűzdeni.

Ismerkedésnél mennyire érzitek ezt gáznak?

2018. ápr. 7. 20:40
 1/9 anonim ***** válasza:
22%
Ha fingik valaki és megérzed, akkor is elpirulsz nem, mert félsz, hogy azt hiszik te voltál? Meg bármilyen helyzetben elpirulsz ugye?
2018. ápr. 7. 20:45
 2/9 anonim ***** válasza:
52%
Én is ilyen vagyok, ilyenkor vagy nagyon komolyan veszem a dolgokat és tudományosan állok a pillanathoz, vagy poénra veszem, és így nem pirulok el.
2018. ápr. 7. 20:47
 3/9 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem ez aranyos :) Mosolyt csal az arcomra
2018. ápr. 7. 20:50
 4/9 anonim ***** válasza:
75%
Ez a pirulás amúgy "betegség" nem fog elmúlni soha, akinek ez meg van és más lehet nevet rajta meg poénnak gondolja,meg cukinak, de aki pirul annak baromi kellemetlen, mert minden szituba előjön ez. Lehet az bármilyen hétköznapi dolog közben is, mondjuk sorban állás egy üzletben vagy csak az utcán stb.
2018. ápr. 7. 20:54
 5/9 anonim ***** válasza:

vannak elpirulós férfiak is..

nekik lehet még rosszabb..

ez semmit sem számít, de jobb ha oldott hangulatban élsz :)

2018. ápr. 7. 21:00
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem alapbol piros pozsgas arcom van. Mindig piros, telen, nyaron...mint egy alkoholistanak.

Nem vagyok alkoholista.

2018. ápr. 7. 21:54
 7/9 anonim ***** válasza:
56%
Lányoknál aranyos.
2018. ápr. 7. 22:09
 8/9 anonim ***** válasza:
En elpirulok de nem tul feltuno, szerencse, hogy nagyon keves helyes ferfi van akitol elpirulok
2018. ápr. 7. 22:13
 9/9 anonim ***** válasza:
ha ráülnének az arcomra én is elpirulnék
2018. ápr. 7. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!