Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazas ferfiak, ti mennyire könnyen leptek felre?
Figyelt kérdés
Ti akik mar megtettétek , amikor új növel baratkoztatok, mennyi idöre volt szuksegetek , h le is tudjatokfeküdni az új növel ( tehat fizikalisan megcsalni)
Van olyan ferfi aki nem tud felrelepni , mert nagyon erös moralis fekkel rendelkezik, meg ha ki is próbalna egy nöt . Annak is esetleg csak idöre van szuksege
2018. jún. 28. 06:38
1/31 anonim válasza:
A férjemnek két hét ismerkedés elég volt ahhoz hogy megfektesse.
2/31 anonim válasza:
Nyugi, masnak 1 ora ismerettseg is eleg. Felesegek kozott is van ilyen.
3/31 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de nagyon könnyen. A férfiak 98% ilyen. Sajnos.
4/31 A kérdező kommentje:
Ok , de gondolok azokra akiknek nehez volt ezt meglepni , mennyi idö kellettnekik?
2018. jún. 28. 07:03
5/31 anonim válasza:
Pár hétnél nem tart tovább olyannak sem az ellenállása, akinek amúgy jó a házassága, és nem akar pl. munkahelyi kapcsolatot sem. Sajnos minden férfi könnyen táncba vihető. :(
6/31 anonim válasza:
Az én páromnál ez úgy volt, hogy virtuálisan beszélgettek előtte, és már a második talin nem tudott ellenállni. Pedig nagyon ragaszkodó típus.
7/31 anonim válasza:
Felőlem aztán pucéran is tekereghet előttem, max ráadom a pulcsimat és otthagyom... 6-ból 5 barátom házas, abból 4 hasonlóan “működik”. Persze itt gyk-n minden férfi csak egy fhaszból áll...
8/31 anonim válasza:
Fél órát beszélgettem egy férjes asszonnyal, mikor megemlitette, próbáljuk ki az ágyat. Rá bólintott. Azért a nők, 2-3 beszélgetés után már el árak, jelzik, ők nem beszélgetni szeretnének. Főleg a kapcsolatban lévők.
9/31 anonim válasza:
En meg nem talalkoztam olyan ferfival, aki vissza tudott utasitani egy felajanlkozo not. Annyi kell csak nekik, hogy meglegyen az "ugysem derul ki" erzesuk, akkor egy sem fog nemet mondani.
10/31 anonim válasza:
jó kevesen láttatok eddig FÉRFIAKAT :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!