Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hazas ferfiak, ti mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hazas ferfiak, ti mennyire könnyen leptek felre?

Figyelt kérdés

Ti akik mar megtettétek , amikor új növel baratkoztatok, mennyi idöre volt szuksegetek , h le is tudjatokfeküdni az új növel ( tehat fizikalisan megcsalni)

Van olyan ferfi aki nem tud felrelepni , mert nagyon erös moralis fekkel rendelkezik, meg ha ki is próbalna egy nöt . Annak is esetleg csak idöre van szuksege

2018. jún. 28. 06:38
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Azertkerdem mert velem egy hazasferfi baratkozik nagyon nyomul teszvesz, vasarolnekem de nem akar megfektetni , furcsa
2018. jún. 28. 07:39
 12/31 anonim ***** válasza:
44%
Az egyik haverom is ilyen. Valamiért nem áll fel már neki, így kompenzál.
2018. jún. 28. 07:46
 13/31 anonim ***** válasza:
33%

Nekem ez nagyon nehéz, mert hűséges vagyok érzelmileg. 3 hétbe is beletelik mire meg tudok fektetni egy másik nőt.

Viszont érdemes mindig ismerkedésben lenni, így folyamatosan van olyan nő, akivel épp letelik a 3 hét.

2018. jún. 28. 07:48
 14/31 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem is inkább rajtad múlik, hogy nem történik meg, nem a férfin.
2018. jún. 28. 07:55
 15/31 anonim ***** válasza:
25%

Morális fék????

Röhögnöm kell, akkor ezek szerint minden pasit vissza kellene hívni a gyártósorra....:-)

Fékhiba miatt...

a kedves csajszi-ribin múlik,,,,mennyire ügyes és a fék már lazul is...

2018. jún. 28. 08:29
 16/31 anonim ***** válasza:
91%
Komolyan elgondolkozom ilyenkor, hogy a gyakori az egy teljesen más világ. Én 13 eve vagyok házas, sosem léptem félre. Volt pár "hölgy" aki nyíltan felajánlotta magát, de ez belőlem inkább csak undort váltott ki. Szeretem a feleségem, szexelni is szeretek vele. Eszembe sem jutna megkockáztatni egy ürítést, hogy utána elveszítsem örökre.
2018. jún. 28. 08:35
 17/31 anonim ***** válasza:
12%
Hát sajnos nagyon könnyem a múltkor úgy bebaxtam a nagylábújam hogy azt hittem leszakad, amire te vagy kiváncsi sehogy!
2018. jún. 28. 08:36
 18/31 anonim ***** válasza:
39%

" kedves csajszi-ribin múlik,,,,mennyire ügyes és a fék már"

Ne hogy mar a no legyen a ribi, mert egy hazas osztonlenyt a farka vezerel!

2018. jún. 28. 08:51
 19/31 anonim ***** válasza:

16-os! Jó olvasni hogy vannak még ilyenek! De személyes tapasztalatom, hogy tényleg nagyon könnyen elcsábítható a legtöbb pasi, nős létére is. Sajnos ez nem egy más világ, ez a valóság. Ettől függetlenül nyilván akad még jó pár olyan, aki a hűséget képviseli.

Kérdésedre válaszolva mi már 1 éve ismertük egymást, de az utolsó 4 hónapban kerültünk közel egymáshoz. Mikor leadtam a jelzést hogy vevő vagyok rá, nekem is tetszel, 3 hétbe telt hogy történjen is köztünk valami. Szóval elég gyorsan, a vacilálás ellenére.

2018. jún. 28. 09:03
 20/31 anonim ***** válasza:
77%

Aki házas emberrel kezd, az nem normális. Amennyiben tisztában van vele, hogy van a "férfinek" felesége, családja, abból a "nőből" hiányzik egy kis gerinc. Nem mentegetem a csalfa férfiakat, de ne emeljünk már piedesztálra egy r.bancot, csak mert ő a lyukat hordó fél, és ugyan már ő nem tesz rosszat, csak nyílik a lába. Modern világ ide vagy oda, de ez akkor sem normális viselkedés. Elég elszomorító, hogy a tisztesség, a hűség és a gerincesség ennyire elhanyagolt érték a társadalomban. Bezzeg ha az ilyen emberekez csalja meg a párja, akkor ugyan úgy kikérik maguknak, pedig hát "nős férfival kezdeni nem baj, nem a te bajod az otthon levő asszony, esetleg gyerek".

Gusztustalan az is, ahogy a nők viselkednek manapság a modern felfogás mögé bújva, ahogy az ilyen férfiak is. A normális Férfiak és Nők meg "besavanyodottak", "régimódiak", "idióták". Pedig jó páran vannak, akik képesek elküldeni egy ragadós rongyot, és odaállnak a párjuk elé megbeszélni a problémákat. Van olyan Nő is, aki tesz a férjéért, hogy működjön a házasság, és partner a megoldásában a gondoknak, és van olyan Nő éS Férfi aki a kapcsolatban élő, gerincét elhagyó embereket élből elhajtja.

Amíg képesek az ilyenek más életét tönkre tenni, fájdalmat okozni, sunnyogni, az ilyen nők r.bancok, a férfiak meg sz.rháziak maradnak.

2018. jún. 28. 09:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!