Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az olyan férfiak és nők, akik már túl vannak 3-4 házasságon, ők hogy tudnak olyan könnyen tovább lépni?
Figyelt kérdés
Nekem azt tanították, hogy a házasság egy életre szóló dolog. Amit Istem összekötött, azt ember szét nem választhatja. Én mindig azt hittem, hogy csak akkor házasodik valaki, ha 100% biztos a dolgában, hogy megtalálta élete párját, akivel lefogja majd élni a hátralévő életét. Most akkor hogy is van ez?2017. szept. 2. 19:16
1/13 anonim válasza:
Ezek szerint, isten tévedett, az élet meg kiszámíthatatlan.
2/13 anonim válasza:
Ilyet még a környéken sem ismerek: 3-4 házasságon túl. Nem túlzol te egy kicsit?...😊
3/13 anonim válasza:
Úgy hogy ez emberek többsége nem hisz Istenben, a templomi esküvő csak proccból van, az egész csak színjáték...
4/13 anonim válasza:
A másik kérdés, ami még felvetült bennem: te biztos, h a mai korban élsz, vagy idő utazó vagy, hol tanították ezt neked?
Már a katolikus egyház is engedélyezi a válást, csak megemlíteném, korrigálnod kellene a tanulmányodon, már elnézést. 😊
5/13 anonim válasza:
Én ismerek egy nőt, aki a 3. férjénél tart. Nem gondolok róla semmit, mindenkinek megvan a maga története. Ha tanult a hibáiból és most boldog (nekem annak tűnik, de ez nem jelent semmit), akkor ugyanolyan ember a szememben, mint az, aki ugyanazzal az emberrel van 50 éve (ami szintén nem jelent feltétlenül boldog életet).
6/13 anonim válasza:
Különben nem tudom miért védem a 3-4-szer elváltakat, fogalmam sincs milyen lehet az. Annyit tudok, de ezt magamból kiindulva, h a házasságot sztem mindenki komolyan gondolja. Aztán vkinek sikerül, vkinek nem.
Sztem, az irritált, h ismeretlen emberek életén ítélkezel.
Azt nem tanították neked, h ne ítélj, h ne ítéltess?
Pedig, hidd el, ez is szép tanítás. 😊
7/13 anonim válasza:
Én két nőt is ismerek, akik háromszor mentek férjhez. Az egyik a jófej szomszéd nénim, 60 fölötti. Az első férje alkesz volt, a második folyton csalta, a harmadikkal boldog volt, de sajnos meghalt. A másik egy kolléganőm, az első férje elhagyta, a második meghalt, a harmadikat meg 50 felett ismerte meg. Összeházasodtak és boldogan élnek, unokáznak.
8/13 anonim válasza:
Ki tanította neked? Minimum 200 évesnek kell lenned. Napi kamu.
9/13 anonim válasza:
Ja, stori, rokobom, 55 feletti nő, éppen nem rég házasodott egy duplomas, nyilvalvoan, és értelmes pasival. A lúzerek meg siramkoxzanak, a világ másmilyen. Senkit nem érdekel egy síró pasi, hogy bruhhhu, neki nem jön össze.
10/13 anonim válasza:
Pedig nem kevés akinek a 3. házassága van 40 körül, felett. Nézd vannak olyan sorsok, özvegy lesz, veri a férje. Azért nehogy már akit egyszer megütnek, csak azért vele maradjon,mert Isten egybe kötötte. Ezt a Isten sem akarja, se azt, hogy ettől a gyermekek szenvedjenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!