Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy feleség gyanut fog, hogy a férje megcsalja, akkor könnyen kiveri a fejéből a dolgot, vagy ha már beeszi magát a dolog a fejbe, akkor addig nem nyugszik, ameddig meg nem bizonyosodik róla?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 19. 19:01
2/41 anonim válasza:
Szerintem ha beleult a fejedbe akkor az onnan nehezen jon ki... Plusz ha addig nem csalt meg, addig fogod uldozni mig megteszi....ezen kar ragodni.
3/41 anonim válasza:
Én biztos nem nyugodnék, ahogy nem is nyugodtam,és igazam is lett, sajnos...:((
De más nevében nem tudok nyilatkozni.Biztos van olyan,akit nem érdekelne, vagy legyintene...
Hallottam már olyat, hogy "megcsalhat, de gumit húzzon" felfogású nőt is...
4/41 anonim válasza:
Valami oknak kel lennoe hogy gyanakodjon és ha gyanakszik nyílván bizonyoságok útán kutakodik.Ha teszem azt En gyanakodni kezdenék ha van rá lehetőségem útána járnák a dolognak.
5/41 anonim válasza:
Szerintem ha már erős a gyanú, azon nehéz túllépni. Inkább azt láttam a környezetemben, hogy az érintett nem vett tudomást az intő jelekről, addig, amíg nem szembesült a tényekkel - vagy egy jóakaró által, vagy már olyan durva dolog történt, ami felett nem lehetett szemet hunyni. Onnantól kezdve viszont már tudni akarta, mi az igazság.
6/41 A kérdező kommentje:
Igen, biztos van olyan is akit nem érdekelne...de akinek beeszi magát a gondolat a fejébe, azt valószínú érdekli a dolog.
2015. ápr. 19. 21:09
7/41 anonim válasza:
Én nem tudtam már kiverni a dolgot a fejemből,és be is bizonyosodott,hogy volt okom kételkedni benne...
8/41 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam, ugyanis én vagyok a szerető:)
2015. ápr. 19. 21:48
9/41 anonim válasza:
Ne aggódj,a férj kap a nagyobbik balhéból :D Bár ez is emberfüggő.
10/41 A kérdező kommentje:
Nem jól értetted, hogy megnyugodtam...nem attól tartok, hogy mi lesz, ha rájön a feleség...én ugyanis remélem, hogy a pasi lebukik! Konkrétam azt akarom, a feleség gyanut fogjon, ami már szerintem alakul.
2015. ápr. 19. 22:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!