Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha egy feleség gyanut fog,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy feleség gyanut fog, hogy a férje megcsalja, akkor könnyen kiveri a fejéből a dolgot, vagy ha már beeszi magát a dolog a fejbe, akkor addig nem nyugszik, ameddig meg nem bizonyosodik róla?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 19. 19:01
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
És az miért jó neked, ha a férj lebukik? Nem rajta állsz bosszút, a feleség és a gyerekek, ha vannak, sokkal jobban sérülnek. Az sem biztos, hogy ezzel megszerezheted, ha nem akart válni, oka volt rá.
2015. ápr. 19. 23:01
 12/41 anonim ***** válasza:
De miért akarod hogy lebukjon?
2015. ápr. 19. 23:11
 13/41 anonim ***** válasza:

Nem szép dolog, hogy azt szeretnéd, hogy lebukjon a férfi. Mondom ezt úgy, hogy voltam szerető.....Szerettem nagyon a férfit. Soha nem akartam, hogy lebukjon. Ráadásúl az én közreműködésemmel. Ez mire lenne jó? Talán, hogy elhagya a feleségét? És akkor Te leszel az első? Szerintem ha el is hagyná, akkor sem lennél te az első, mert olyan szinten magadra haragítanád a férfit ezzel a viselkedéseddel, hogy átfordulna a szeretet, ha érez egyáltalán valamit.....

Meggebedtem azért a férfiért aki a szeretőm volt úgy hogy én is feleség voltam közben. A családját választotta majdnem 2 év szeretői viszony után. Majd bele haltam de tiszteletben tartottam a döntését. Elváltam, új életet keztem....A sors furcsa fintora, hogy a "a szakításunk" után 8 évre ő is elvált és immáron 2 éve boldogan élünk együtt.. igaz mondás: Ha visszatér hozzád, akkor a tiéd, ha nem, akkor soha nem is volt a tiéd.

Hagyd, hogy ő döntsön a saját életéről. Ha szeret akkor úgy is egy pár lesztek előbb utóbb.....

2015. ápr. 20. 09:24
 14/41 anonim ***** válasza:

És akkor mi van ha lebukik?

Az én férjem is lebukott,a szerető azt akarta,hogy hagyjon el,és legyen az övé.Végül ő repült.Megsínylette a házasságunk a dolgot,de végső soron még hálás is lehetek a szeretőnek,mert ha lehet így ezt mondani,ő mentette meg a házasságunkat.Azelőtt sok mindent a szőnyeg alá sepertünk,ez lett a következménye.Most boldogabbak vagyunk mint valaha.Csak leírtam,hogy ilyen is van.

Nagyon kevés esetben választják ám a szeretőt...

2015. ápr. 20. 09:40
 15/41 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is volt harmadik a képben, úgy volt, nálunk is, ahogy az előző leírta, végre kommunikálni kezdtünk egymással, mikor kiderült, és úgy volt, hogy szétmegyünk, de akkor végre el kezdtünk beszélgetni. Újrakezdtük, és jobb lett a kapcsolatunk, mint valaha. Elég ritka esetben választják csak a szeretőt, és ilyenkor általában, még ha el is válik, és téged választ, nagy lehet rajta a nyomás/lelkiismeretfurdalás. Másrészt pedig, ha a feleségét megcsalta, mi tartaná vissza attól, hogy veled is megtegye? Biztos vannak kivételek, de te egy házas férfivel való kapcsolatba mentél bele, általában ennél többet nem lehet a dologból kihozni.
2015. ápr. 20. 09:52
 16/41 anonim ***** válasza:

Utolso 2 valaszolo,jo ezt olvasni.

Eddig csak en valaszoltam ilyeneket.

Velem is ugyanigy tortent,detto.

Mar 5. eve volt.

Ugyhogy kerdezo,ez van.

Nem fogsz jol jarni.

Vagy arra szamitasz,balhe lesz,kirugjak a ferjet,es hozzad menekul..

Az en ferjem egy havernel lakott 10 napig...nem a nohoz ment,es a no repult a vegen...

Vissza a megcsalt parjahoz,akinek azotaegszulte a 3. gyereket.

2015. ápr. 20. 11:10
 17/41 A kérdező kommentje:

Óhh, mennyi boldog megcsalt feleség, ilyen csak a mesében van:)tehát megcsalnak, minden szép és jó, tehát szabadkezet kap a férj a magcsaláshoz..hmmm:)

13-as, ha úgyis egymásnak rendelt a sors minket, akkor minek várnék esetleg 8 évet arra amit szeretnék? Pazaroljam az éveim, mert mint a te példád is mutatta, te is ezt tetted. Én csak besegítek a sorsnak, aztán ha együtt kell legyünk, együtt leszünk, ha nem, akkor nem, de legalább tovább tudok lépni. Ez a köztes állapot viszont nem vezet semerre.

2015. ápr. 20. 17:36
 18/41 anonim ***** válasza:
13 vagyok. Nem pazaroltam az éveimet, egyszerüen továbbléptem. Bár őt soha el nem feledtem. De megpróbáltam nélküle élni. Az, hogy most együtt vagyunk csak is azért van mert nem miattament ment tönkre a házassága. Legalább is én ezt így gondolom. Leélhettem volna nélküle az életemet, és le is tudtam volna. Egy szép emlék/beteljesületlen szerelem lett volna.. de hála istennek nem kell.....És nekünk kellet ez a 8 év vagy 16, attól függ honnan nézzük. Mert már 16 éve ismerem. Ha annó összekerülünk,szerintem most nem lennénk ennyire jó társai egymásnak. Sokat értünk, én is, ő is.. mostmár bőven 30 felett így látom jónak. Még ha akkor szenvedtem is.....
2015. ápr. 20. 17:45
 19/41 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, neked semmi erkölcsi alapod nincs arra, hogy azokat a nőket lenézd, akik a családjuk érdekében képesek voltak megbocsátani a félrelépő férjüknek. Qrvát minden sarkon találni, feleségnek valót sokkal nehezebb:D
2015. ápr. 20. 17:56
 20/41 anonim ***** válasza:

A joneveltsegem nem engedi,h minositselek kerdezo.

Gunyolodhatsz,de te itt nem nyerhetsz,csak tapasztalatot.

A kis ribi nalunk is magas lovon ult es jo nagyot esett...:))

Nem attol vagyok boldog,h megcsaltak,hanem h ezalta jottunk ra,h szeretjuk egymast...

Es ha hiszed,ha nem se erdekel,de soklal jobb a hazassagunk,mint a megcsalas elott.

De neked ezt nehez felfogni...

2015. ápr. 20. 18:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!