Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy feleség gyanut fog, hogy a férje megcsalja, akkor könnyen kiveri a fejéből a dolgot, vagy ha már beeszi magát a dolog a fejbe, akkor addig nem nyugszik, ameddig meg nem bizonyosodik róla?
20-as, nyugodtan minősíthetsz, nem zavar.
Hogy ezáltal jöttél rá, hogy szeretitek egymást, hogy szeret? Ugyan már, akkor mond neki, csaljon meg folyton, még többet, hogy még jobban érezd, mennyire szeret. Nem érzed a szavaidban az ellentmondást? Aki szeret, az nem csal meg!
Ha a fejed a homokba dugod is, attól még a tény tény marad...
Drágám, téged is folyamatosan csal a bikád, méghozzá a feleségével. Viszont nem hozzád megy haza, nem veled jelenik meg, nem veled éli az életét. Te csak dugványozásra kellesz.
Akkor most mire is nagy a szád?
"Óhh, mennyi boldog megcsalt feleség, ilyen csak a mesében van:)tehát megcsalnak, minden szép és jó, tehát szabadkezet kap a férj a magcsaláshoz..hmmm:) "
ez elég sarkalatos megfogalmazás,természetesen baromira fájt mikor kiderült,hogy a férjem más ágyában hentergett.Ezt tudja is,ahogy azt is,hogy ha még egy ilyen kiderül,akkor részemről azonnal vége a házasságunknak.Innentől kezdve ő dönti el,hogy megéri-e kockáztatni vagy sem.Nálunk itt dőlt el az,hogy én szeretem őt,mert konkrétan én addig azt hittem,hogy már nem.Hát kiderült,hogy de.Hogy ő mit érzett mikor félrekefélt,azt nem tudom,nyilván nem baromi nagy szerelmet irántam,de ott volt a lehetőség hogy elhagyjon,mégsem tette.Könnyű dolga lett volna pedig,hiszen jól tudja,hogy csak pénzért,csak a gyerek miatt meg ilyen dolgok miatt nekem nem kell.Vagy együtt,de nem egymás mellett.Illetve kellett a megcsalás ahhoz is,hogy kicsit én is észhez térjek.Én kiértékeltem szépen hogy bizony miket kapott meg a nőtől amit tőlem nem.Mi az ami hiányzott.És onnantól hogy nem csak őt hibáztattam hanem saját magamba is magamba néztem elkezdődött egy nagyon lassú,de jó irányú változás.Hogy mi lesz a jövőben azt baromira nem tudom,de én hálás vagyok ezért a megtapasztalásért,mert akárhogy is lesz,tanultam belőle.Ha mást nem,annyit biztosan,hogy én soha senki szeretője nem leszek.
Kérdező: itt akinek fáj valami,az TE vagy! Itt senki nem állt le cinikusan oktatgatni,csak te!Nagyon is jól tudod milyen szar a helyzeted.Ismerek én szeretőt aki jól el van abban amiben,és esze ágában nincs a pasit megkaparintani.Te viszont szenvedsz ebben az egészben,azért akarsz borítani.Leszel ám még te is feleség és tapasztalod majd a másik oldalt.Talán...ki tudja.De neked jogod lenézni minket,nincsen.Te vagy az akinek megfelel ez a megalázott szerep,te nem tartod magad ennél többre.Tudod engem becsaphatnak,de attól én még egyenes ember vagyok.Te csak egy lyuk vagy akit megtömnek,de garantálom ha egy feleség nem akarja engedni a férjét akkor az nem is téged fog választani.
Szerintem az a megalázott, akit becsapnak, akinek a szemébe hazudnak hosszú időn keresztül.
És tévedsz, én nem szenvedek, doppingol ez a helyzet, felviszi az adrenalint, én élvezem. Mint ahogy a botránytól sem félek, sőt, szinte várom, tutira élvezném. Nem vagyok egy szenvedő alkat. És amit akarok, megkapom:)
Szerintem meg ez csak egy dacos kislány vagánykodása semmi több.
Igen akit megcsalnak azt megaláznak.Akit kirúgnak,azt megalázzák.Akit megvernek vagy bántják,vagy kibeszélik a hátuk mögött azt is megalázzák.De nem mindegy,hogy más aláz meg akit kizárhatok az életemből vagy magamat alázom meg.Oltári nagy különbség van.
Az adrenalin,a dopping természetes,a pasidat is doppingolja a helyzet azért is kamatyol félre,biztos nagyon izgalmas helyzet lehet.De miért váltaná le a feleségét rád??? Mit adott ő neki,és mit adsz te neki?
Botrány: én nem rendeztem jelenetet,nem volt cirkusz.Ebben a helyzetben ennek nem volt helye.Pedig hihetetlen kiakadós fajta vagyok,csapkodós,kiabálós,de már csak azért is higgadt maradtam.
Dacos kislány? :))
Rég szólítottak kislánynak így jóval 40 felett, bár tény, kevesebbnek nézek ki és kevesebbnek is érzem magam. De azért köszi:)
Eltévedtél, kérdező:-)
Nem tudom, mire vered itt magad. Undorodom a magadfajtáktól, akik nős pasival kezdenek, mert szingli nem akad, aki elvenné őket, majd várják, hogy lebukjon otthon a b@lfék, hátha megszerezhető lesz. Nem számít semmi, boldogan szétvernek egy családot a saját érdekükben. Aztán, amikor szembesítik őket a ténnyel, hogy ez ritkán nyerő stratégia, elkezdenek olyanokkal fölényeskedni, akiknek a kisujja többet ér náluk.
Nézd, én is jólnevelt vagyok, de csak azokkal szemben, akik megérdemlik, így aztán nem tart vissza semmi attól, hogy gátlástalan, ostoba qrvának minősítselek. Egyszer talán majd megérted, hogy miért, szívből kívánom neked, hogy eljuss idáig:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!