Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy feleség gyanut fog, hogy a férje megcsalja, akkor könnyen kiveri a fejéből a dolgot, vagy ha már beeszi magát a dolog a fejbe, akkor addig nem nyugszik, ameddig meg nem bizonyosodik róla?
40 éves? Te jó ég,akkor az intelligencia szinteddel lehet valami gond.A stílusodról azt gondoltam maximum 23-24 lehetsz.
De így meg pláne borítékolom,hogy nem fogja az asszonyt elhagyni.Végül is 40 éves vagy mi jobbat nyújthatsz neki? Ha legalább fiatal lennél...
Na idefigyelj te szánalmas k@va,nem elég hogy negyven valahány évesen úgy gondokozol mint egy kis tizenéves...
Te akarod élvezni, ha kipattan a balhé,te lelki nyomoronc!
Élvezheted, ha a feleség majd jól megtép,meg is érdemelnéd.
De remélhetőleg ő magasabb intelligenciával rendelkezik mint te.
Hogy merészeled gúnyolni azokat,akik a másik oldalon állnak, és megmentették a házasságukat...fáj,mi?
A 20 ast meg ne kóstolgasd, valószínű,nem azért szereti a férjét, mert megcsalta,hanem mert ezáltal döbbentek rá, hogy nem akarják egymást elveszíteni...
lehet, hogy egy 3. megjelenése téríti észre a házasokat,olvass már kicsit utána...
De neked hiába magyarázom....
Jól írták, fiatal se vagy ,a külsőd nem tudom,de valószínű te is olyan ragadós elmezakkant pióca vagy, mint a szeretők nagy része.
Borítsd csak ki a bilit, úgyis te leszel mindenki szemében a sza...r,mert te tényleg az is vagy!!!
Ha annyira veled akarna lenni és tényleg annyira boldog lenne veled, akkor már rég elhagyta volna a feleségét, hiába a gyerekek.
Szerintem, belül te is jól tudod, hogy te csak a szexre kellesz neki, semmi további másra nem. Valamint, azt is jól tudod, hogy soha nem fogja miattad eldobni a családját, akkor se, ha kiderül a dolog, sőt akkor fog majd igazán harcolni értük.
Itt te fogsz egyedül maradni végül, ez van.
...akik nős pasival kezdenek, mert szingli nem akad, aki elvenné őket... :)))
Kedves 30-as válaszoló, nagyot tévedsz, nem várom, hogy végre valaki elvegyen, ugyanis nincsenek már ilyesfajta vágyaim, kétszer voltam férjnél, mind a kétszer én voltam aki elvált, gyerekem van, tehát semmi ilyesmi nem hajt.
Húú, de dühösek vagytok, csak arra nem gondoltok, hogy inkább arra kéne dühösnek lenni, aki csalja a párját...és itt nem én vagyok az, aki elszámolással tartozik a másik felé. Érdekes, egy pasira soha senki nem dühös, ha csal, érdekelne, hogy miért? Mert ha ő nem akar semmit senkitől, rá sem nézne másra..ez az ő döntése, nem a szeretőé!!!
Ne keverd össze a dühöt a hányingerrel, nem ugyanaz:-)
Amúgy tulajdonképpen mi a fenét akarsz? Kell a pasi vagy nem kell? Persze hogy egy k¤cs¤g ő is, pont ezért nem értem, hogy egy ilyen féreg miért ér meg neked annyit, hogy jól belerúgj a feleségébe, meg a gyerekeibe, ha vannak? Vagy ha neked sz@r, mert kétszer is mellényúltál, legyen másnak is az?
Nem értelek, az nem szar ha csalnak,csak az ha elhagynak? :)
Ez amit itt mondtok, kb olyan, mint amikor a tudatlanok mondják, hogy nem szeret az uram, mert már meg sem ver...ti meg attól érzitek biztosan hogy szeret, hogy megcsal, és ti megbocsátotok,mert hogy húúú, ettől jöttünk rá, hogy mennyire szeretjük egymást. Egy fenét...ha szeretne, nem csalna meg, ennyi!
Ha szeretne veled lenne,nem a feleségével.Ennyi :)
Azt sem tudod mit akarsz,teljesen ellent mondasz magadnak.Voltál férjnél,van gyereked,nem akarsz újra házasodni akkor miért vársz arra hogy cirkusz legyen? Mert gerinctelen vagy? Rosszindulatú? Ez még szánalmasabb mint ha csak egy buta nő lennél aki beleszeretett egy családos emberbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!