Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek, ki hogy reagálna rá, ha a szerető bejelentkezne nálatok, és elmondaná, évek óta viszonya van a férjetekkel, úgymond "komoly" Érzelmi kapcsolat, erős kötődés, szinte úgy jár hozzád haza, mint aki hazajár. Úgymond kettős életet él?
Teljesen jót írtatok, egyetértek.Utolsó válasza is nagyon igaz.
Sok hülyxe libxanyak azért borít, mert a feleség hátha kivágja a hűtlen férjét, és az rohan hozzá,mivel nincs hova.
Nálunk is ez volt, elzavartam, csak ő nem a nőhöz rohant, henem egy barátjához, nála lakott egy ideig.A folytatást nem írom meg, de volt szerető leesett a magas lóról, nem jött be a terve...
Jaj, minek ez a dràma! Ha lenne önbecsülésed, akkor emelt fővel úgy tàvozhatnàl, hogy megmondod a csávódnak, hogy részedről vége az ingyen p.na szerepnek, keressen mást erre a célra!
De nem, neked kell a dràma, és ha már te sokáig szoptál, akkor most kicsit elégtételsz akarsz a saját hülyeségedért!
Én úgy reagálnék, hogy elgondolkoznék, hogy ha évek óta ez van, akkor miért most mondod el. Sejteném, azért, mert tele lett a hócipőd. Biztos lennék benne, hogy nem azért tartottad idáig magadban, mert olyan nagy lelkiismereted van. Innentől sajnálnálak, de biztosan nem borítanék, egy megunt szerető szánalmasabb, mint én, aki semmit nem tudtam az egészről.
Abban is biztos lennék, hogy olyan nagy nem lehetett a szerelem kettőtök között, hisz a férjem nem hagyott el érted.
Lenne nagy balhé, de megbeszélve közösen, hogy mi hiányzott, mindent megtennék/megtennénk, hogy túl élve ilyen erős érzelmi kötődést (khmm ;) ) még erősebbé váljon a házasságunk.
Alig várom már, hogy jelentkezz, legalább tudnám ki az a szerencsétlen balfax, aki megpróbálta elvenni a férjemet. :))
Utolsó,ez frappáns szöveg, jól vág az eszed!!:)
41. voltam.
"A hazassagunk van annyira eros tuleljen egy jelentektelen lyukat egy nagy semmit."
Az ehhez hasonló szöveget csak szánalmasabb, mint maga a szerető.
Én sosem voltam szerető, de nem egy házas pasi kezdeményezett nálam, volt, amelyik virágot is küldözgetett.
Kivétel nélkül az összes feleségnek szóltam.
Akkor is ezt tettem volna, ha olyan idióta lennék, hovy belemegyek abba, hogy szerető legyek.
Attól, hogy fiatalabb vagyok és kihasználnak, teljesen jogosnak érezném azt, hogy borítsak, az ilyen házasság semmi nem ér.
De persze, 5 évnyi kettős élet után még erősebb lesz. :D Hogyne.
Urino ?
Egy ocska olcso ringyo?
Urinosegtol mint a kutya a holdtol
44-es ha neked attól lesz erősebb a házasságod, ha öt évig csalna a férjed és hülyének nézne, a szemedbe hazudna, melletted kettős életet élne, akkor igazi szánalmas házasságod lehet jelenleg😊 ha igaz, hogy mindettől jobb lenne egy házasság, mindenki erre vágyna. Hogy évekig hülyére vegyék😊 remélem érzed a baromi nagy ellentmondást a teoriádban!
Azt még eltudnám képzelni, hogy egy megbotlott éjszaka után átértékelnek dolgokat és javulás áll be...na de öt év után, na ne légy nevetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!