Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek, ki hogy reagálna rá, ha a szerető bejelentkezne nálatok, és elmondaná, évek óta viszonya van a férjetekkel, úgymond "komoly" Érzelmi kapcsolat, erős kötődés, szinte úgy jár hozzád haza, mint aki hazajár. Úgymond kettős életet él?
Első körben biztos nem egy jöttment senkinek fogok hinni, ha előàll egy ilyen sztorival. Messziről jött ember azt mond amit akar.
Ha van kézzel fogható, szemmel làtható bizonyítéka, akkor magamhoz veszem őket, majd szembesítem a férjemet a dologgal. Ha a bizonyíték hitelesnek bizonyul, pl nem photoshoppolt hanem eredeti közös fotók, szexvideo vagy ilyesmi, akkor férjjel közlöm , hogy kalap kabàt és takarodjon a hàzamból! Talàlkozunk a bírósàgon vàlàs ügyben. A nőnek meg gratulàlnék a " kincset érő" fogàshoz, viheti egész nyugodtan, mert nekem nem kell többé.
A véleményemet nem írom le az olyan nőkről, akik elmennek 3.- nak, meg a hűtlen férfiakról mert ugye nem ez volt a kérdés...
Egyet nem ertek
Egy erkolcsi nulla vagy nos ferfi macaja valoszinu lelki serult kisebbsegi kompleszes szemely aki szabad pasinak nem kell.
Ne akard mar az erenycsoszt jatszani es minden elmondani a felesegnek....pont te ??
Belementel egy olyan mocskos jatekban amibol csak vesztes lehetsz.
A hazassag koteleket egy mellekpunani mint latjuk nem tudja lebontani
Innen latszik semmi vagy csak lyuk szabadidos foglalkozas.
Menj keress egy szabad ferfit magadnak.
Ha en lennek a feleseg jol megtepnelek es orszag vilag tudna mekkora ribizli vagy mas ferje kell.
A ferjem pedig kitennem ejjel az ajto ele miutan herelesi kiserletet vegeztem rajta.
Ket mocskos ember hanyinger....
A mese az erzelmi kapcsolatrol es eros kotodesrol pedig nevetseges.
Eros kotodes mint szereto annyira eros a pasi sohanapjan fog elvalni
"Az nem érdekel, higy ezzel a pasitól elköszönök. Ezt tudomásul vettem, benne van a pakliban. De ez az állapot sem tartható tovább. "
Miért, 5 évig mehetett?
Valószínűleg csak annyit írnék vissza, hogy szerinted én ezt nem tudtam? Milyen aranyos...
Akkor is ezt írnám, ha tényleg nem tudtam volna, de ha 5 éve tart, kétlem, hogy nem tudja, csak nem érdekli.
az ilyen görény biztos nem szereti a feleségét, és nem is tiszteli, nemis becsüli.
hülyére veszi, használja és kihasználja, megalázza a kettős életével és a hazugságaival.
de ha robbantod a bombát, és elmndasz az asszonynak minet, hót zéher, hogy a görény nekiáll Rómeót játszani, és bizonygatni a nejének, hogy mennyire szereti.
a rossz hír, hogy téged, a szeretőt sem szeret, úgyszintén csak használ és kihasznál és megaláz.
az ilyen típusú faszik csak magukat szeretik, és éppen azért csinálják ezt, mert csak magukat nézik.
és nekik ez így jó és kényelmes.
Abban igazad van, hogy a helyzet nem tartható, de már az elején is rá kellett volna jönnöd erre.
Nem lenne egyszerűbb ha otthagynád?
Megmondod neki, hogy ezt befejezted. Ha szeret, akkor van lehetősége elválni, ha ez megtörtént, legalább elköltözés ill. válási papírok beadása erejéig, akkor szóljon. De addig már nem állsz vele szóba többé. És akkor innentől kezdve nála a labda, ha szeret elválik, ha meg mégsem vagy fontos annyira, akkor marad a feleségével. Ennyi. Te meg szépen tovább lépsz. Ne úgy kelljen már neked a pasi, hogy csak azért marad veled, mert asszony pajti kivágja. Azért legyen veled, mert tényleg így akarja, és nem azért mert te vagy a másik "pad".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!