Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, ha egy pár több év kapcsolat után is annyira rebesgeti, hogy mennyire szerelmesek egymásba?
A szerelem tudományos kutatások szerint legfeljebb két év, és elmúlik - már csak a szeretet marad.
Nem mintha (feltétlenül) ellenszenves lenne számomra az ilyesmi, csak kíváncsi vagyok a véleményekre.
azt gondolom hogy kegyes hazugság, elsösorban önmaguknak. pár év után amugy simán lehet szerelmes az ember (időszakosan), aki meg tiz éve együtt van a másikkal, az rég elfelejtette milyen volt az elején tényleg szerelmesnek lenni és azt hiszi a ragaszkodás+szeretet komborol hogy szerelem.
lehet leszavazni, telibe ;)
Én úgy hallottam 3 év mire teljesen kiürül az agyból a rózsaszín ködös kémiai katyvasz. Itt a fő baj,hogy az emberek nem tudják meghatározni mi a szerelem. Sokan hiszik,hogy CSAKIS a rózsaszín köd,sokan meg azt állítják,hogy ők mennyire szerelmesek és közben az "csak" szeretet+szexuális és/vagy lelki vonzalom. Talán ezt lenne jó elsőre meghatározni.
Mindenesetre talál nem is kéne beskatulyázni,de vannak jelei. Hétköznapi jelei. Nem,nem a száz szál rózsa és az émelyitő ömlengés (lásd ismerőseid). Ennél a szerelem komplikáltabb. Csak ezt nem fogják sokan felfogni. Én magam részéről úgy tudnám értékelni (biztos láttátok a képet),hogy mikor a bácsi és a néni összevesztek,az esőben egymástól messze ülnek egy padon. Még csak egymásra se néznek,de a bácsi mégis tartja az esernyőt a néninek is. Ez szerelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!