Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek, ki hogy reagálna rá, ha a szerető bejelentkezne nálatok, és elmondaná, évek óta viszonya van a férjetekkel, úgymond "komoly" Érzelmi kapcsolat, erős kötődés, szinte úgy jár hozzád haza, mint aki hazajár. Úgymond kettős életet él?
Nem lehetne egyszerűen csak szakítani a pasival?Az miért nem opció?
Csak mert ha továbbra is szeretnéd,hogy járjon hozzád,akkor mindent elrontasz azzal,hogy kitálalsz.Ha meg meg akarod bosszulni,hogy ígéretek ellenére sem akar elválni(már ha ígért egyáltalán ilyet),annak semmi értelme,tiszta dedó lenne.
Szakits meg minden kapcsolatot a pasival. Szakits vele, jarj új helyre sportolni. Ha ir, ha hiv, tiltsd le.
Zard le teljesen és vegleg vele. Hagyd a feleseget. Ha nagyon nem szall le rolad a pasas esetleg akkkr roviden irj a nonek h 5 eve szeretok vagytok, most dobtad de zaklat. Ugy gondolod, hogy joga van tudni errol. Ennyi.
Én biztos kidobnám a férjem. Bár abban is biztos vagyok, hogy mar az elején rájöttem volna a dologra. Hamar észre veszem a változásokat. Szóval valahol azt gondolom, hogy ennyi ideje nem vett észre egy ilyen viszonyt, az nem véletlen. Lehet, hogy már rég sejt valamit, de neki is így kényelmes. Akkor meg hiába borítasz, lesz otthon egy kis balhé, a férj visszapititi magat, aztán ennyi.
Tedd meg, ha úgy érzed ez a megfelelő lépés. De jól akkor jársz, ha pattintod ezt a szemétládát, és túl lépsz rajta. Hidd el, aki évekig 2 laki életet él, attól sok jót nem várhatsz. Kár volt rá vesztegetni a drága éveket, egy életünk van, visszatekerni nem lehet.
Olyan meg nincs, hogy próbáltunk szakitani de nem ment. Erős elhatározás kell és kész. Persze pár hétig fáj, meg hiányzik stb. De elmúlik, és lehetőséged lesz mással egy normális kapcsolatra, ahol nem csak másodlagos vagy.
Jelenleg csak áltatod magad ezzel az erős kötődéssel. Az a pali akihez erősen kötődik, az a felesége. Süket duma, hogy nem ezt érdemli. Persze persze...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!