Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Feleségek, ki hogy reagálna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségek, ki hogy reagálna rá, ha a szerető bejelentkezne nálatok, és elmondaná, évek óta viszonya van a férjetekkel, úgymond "komoly" Érzelmi kapcsolat, erős kötődés, szinte úgy jár hozzád haza, mint aki hazajár. Úgymond kettős életet él?

Figyelt kérdés
2018. jún. 24. 06:38
1 2 3 4 5 6 7
 21/67 A kérdező kommentje:
18-as tévedsz, egyikünk sem igénytelen. Én sem, a feleség sem, a pasi sem. Csak épp benne vagyunk egy helyzetben, amiből nem látjuk a kiutat.
2018. jún. 24. 08:13
 22/67 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagytok azok? 5 éve él a pasi kétlaki életet, neked megfelel, hogy osztozol rajta, ha a feleség nem tud róla, akkor ő még talán nem. De, hogy te az vagy, az biztos. Ha egy férfi, nő szerelmes lesz, hamar kilép egy rossz házasságból. Ha nem lépett ki a férj az elején, amikor még talán tényleg lángolt valami, akkor az később sem fog. Nagyon szánalmas, hogy egy ilyen megoldást akarsz választani. Állítsd kész tények elé, hogy válasszon, adjál ultimátumot. Ha nem téged választ, akkor lépj tovább és keress egy normális férfit.
2018. jún. 24. 08:20
 23/67 anonim ***** válasza:
80%
Inkább no comment!
2018. jún. 24. 08:30
 24/67 anonim ***** válasza:
95%
Hogy érted azt a bizonyos bejelentkezést? Üzensz neki, felhívod? Lelked rajta, nem mondom, hogy nincs jogod hozzá, én nem tenném, de ezt megítélni nem tudom biztosan, hiszen sosem voltam szerető és nem is leszek. Egyetlen dolgot ne tégy, ne menj oda személyesen. Ha én volnék a feleség helyében, egyedül azt nem tolerálnám. Ugyanis az ott az otthonom, ami az enyém , a családomé és ha a férjem 5 évig máshova is hordta a farkát és egyebet, az még nem jogosít fel senkit sem arra, hogy engem az otthonomban zaklasson. Pont ugyanúgy csuknám rá az ajtót, mint a Jehova tanúira és hívnék rendőrt, ha nem megy el és jelentet rendez. Végig sem hallgatnám, ez itt a 21. század, van más lehetőség, a családi fészkembe ne rondítson bele senki, a férjemnek van hozzá köze, nem nekem. Az már más kérdés, hogy az én választásom volt az a díszpinty, aki így megalázott, vele majd lerendezném magam, de egy idegen nő engem a saját otthonomban ne alázzon meg, mert azt nem tűröm el. Mondom, rácsuknám az ajtót. A hites uramat nyilván elzavarnám, mehetne isten hírével, felőlem akár hozzád is, főnyeremény, megbízható, gerinces embernek mutatkozik, majd nyilván melletted "megjavulna". Ja, nem. Nem tudom egy szerető hova pozicionálja magát egy ilyen viszonyrendszereben, mert tapasztalatom nincsen, de azért hihetetlen ahogy a nőről beszélsz, mintha ő lenne minden bajod forrása. Mert hogy ő neked senki, miért kéne törődnöd vele mit érez. Az kicsit sem zavar, hogy a férfi az, aki gyáva és hazug, ő az, aki nem választott 5 év után sem téged, ő az, aki 2 lukra játszik, ő az, aki átveri a nőt, akit az oltárhoz kísért. Gyáva, jellemtelen, döntésképtelen, megbízhatatlan alak, de te azért mégis inkább a feleségébe rúgnál egy nagyot, mert nyilván ő tehet mindenről. Pont ugyan olyan gyomorforgató jellemed van, mint a szeretődnek, nem bánkódnék az uram után, vihetnéd, de a házam elől takarodj, aztán annyira nem érdekelne egyikőtök sem, hogy amikor majd átcuccol jobb híján, mert kivágtam, mint macskát sz@rni és pár év (vagy hónap) után összeomlik a ti kis váratok is, ami eleve mocsárra épült és hazugságra, még csak elégtételt sem éreznék, sem apró örömöt, annyira nem érdekelnétek. Ahogy arra is magasról tennék, ha ezek után a férjem inkább ott hagyna téged is és második tinikorát élve újra nőzni kezdene. Felőlem mindenki csinál amit akar, csak tőlem jó távol tegye és hagyjon engem élni békében, ilyen férgeket én nem akarok a közelemben, de a küszöböm előtt se.
2018. jún. 24. 08:31
 25/67 anonim ***** válasza:
88%
#24 Tökéletes a leírás.
2018. jún. 24. 08:39
 26/67 A kérdező kommentje:
Nem, eszembe sem jutna otthon zaklatni bárkit is. Jelenetet sem szándékozom csinálni. Egyszerüen üzenetben, a tényeket higgadtan elmondani. Mindent elmesélni. Ennyi.
2018. jún. 24. 08:39
 27/67 anonim ***** válasza:
81%
Nincs semmi közöd az ő kapcsolatukhoz. Ha valamit el akarsz intézni, azt a férfival kell megbeszélned. Te fogod húzni a rövidebbet, ha kitálalsz a feleségnek.
2018. jún. 24. 08:44
 28/67 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehetne egyszerűen csak szakítani a pasival?Az miért nem opció?

Csak mert ha továbbra is szeretnéd,hogy járjon hozzád,akkor mindent elrontasz azzal,hogy kitálalsz.Ha meg meg akarod bosszulni,hogy ígéretek ellenére sem akar elválni(már ha ígért egyáltalán ilyet),annak semmi értelme,tiszta dedó lenne.

2018. jún. 24. 08:48
 29/67 anonim ***** válasza:
87%

Szakits meg minden kapcsolatot a pasival. Szakits vele, jarj új helyre sportolni. Ha ir, ha hiv, tiltsd le.

Zard le teljesen és vegleg vele. Hagyd a feleseget. Ha nagyon nem szall le rolad a pasas esetleg akkkr roviden irj a nonek h 5 eve szeretok vagytok, most dobtad de zaklat. Ugy gondolod, hogy joga van tudni errol. Ennyi.

2018. jún. 24. 08:51
 30/67 anonim ***** válasza:
100%

Én biztos kidobnám a férjem. Bár abban is biztos vagyok, hogy mar az elején rájöttem volna a dologra. Hamar észre veszem a változásokat. Szóval valahol azt gondolom, hogy ennyi ideje nem vett észre egy ilyen viszonyt, az nem véletlen. Lehet, hogy már rég sejt valamit, de neki is így kényelmes. Akkor meg hiába borítasz, lesz otthon egy kis balhé, a férj visszapititi magat, aztán ennyi.

Tedd meg, ha úgy érzed ez a megfelelő lépés. De jól akkor jársz, ha pattintod ezt a szemétládát, és túl lépsz rajta. Hidd el, aki évekig 2 laki életet él, attól sok jót nem várhatsz. Kár volt rá vesztegetni a drága éveket, egy életünk van, visszatekerni nem lehet.

Olyan meg nincs, hogy próbáltunk szakitani de nem ment. Erős elhatározás kell és kész. Persze pár hétig fáj, meg hiányzik stb. De elmúlik, és lehetőséged lesz mással egy normális kapcsolatra, ahol nem csak másodlagos vagy.

Jelenleg csak áltatod magad ezzel az erős kötődéssel. Az a pali akihez erősen kötődik, az a felesége. Süket duma, hogy nem ezt érdemli. Persze persze...

2018. jún. 24. 09:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!