Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek, ki hogy reagálna rá, ha a szerető bejelentkezne nálatok, és elmondaná, évek óta viszonya van a férjetekkel, úgymond "komoly" Érzelmi kapcsolat, erős kötődés, szinte úgy jár hozzád haza, mint aki hazajár. Úgymond kettős életet él?
Az nem érdekel, higy ezzel a pasitól elköszönök. Ezt tudomásul vettem, benne van a pakliban. De ez az állapot sem tartható tovább. De szerinted a feleségét szereti, ha ezt teszi vele, évekig? 4-5 évig? Te fordított esetben elhinnéd, hogy szeret az asszony, de közben fél évtizede van egy másik élete?
De nem ez volt a kérdés. A kérdésre válaszoljatok. Köszönöm.
Na ez legalább félig a kérdésre adott válasz.
Mit nem értetek azon, hogy nem az a kérdés én hogy járok, nem ez érdekel. Tudtok szöveget értelmezni?
Bocsi, ez a 3-nak szólt.
4-es, köszönöm a választ!
Ezekkel az emberekkel tényleg az a baj, hogy egyiket sem szeretik igazán.
Hazudnak a feleségüknek és a szeretőjüknek, vagy másik felállásban a férjüknek.
Mind azt mondja, óó ő el fog válni, meg milyen csodás fantasztikus vele, nem akarja elveszíteni , meg nagyon szereti de még mennyire, de még is hazamegy a férjéhez, vagy feleségéhez, a többi, hogy a gyerek ház egyéb amit 1-Es is írt....ez csak kifogás kifogás hátán.
Mindenki aki szerető lesz belebukik ebbe, mindenki azt hiszi na majd ő lesz a kivétel, ő talán az lesz aki miatt elhagyja a férjét vagy feleségét vagy neki sikerül meggyőznie, de nem....mind ráb**aszunk.
Millióból 1 aki elválik.
De Kérdező! szerintem ha nem érdekel téged , hogy ezzel a férfival együtt leszel e még, azaz nem baj, ha ezzel vége szakadna akkor tedd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!