Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Feleségek, ki hogy reagálna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségek, ki hogy reagálna rá, ha a szerető bejelentkezne nálatok, és elmondaná, évek óta viszonya van a férjetekkel, úgymond "komoly" Érzelmi kapcsolat, erős kötődés, szinte úgy jár hozzád haza, mint aki hazajár. Úgymond kettős életet él?

Figyelt kérdés
2018. jún. 24. 06:38
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 anonim ***** válasza:
100%
Minden nő más. Valaki kidobja a férjet, valaki megtépi a szeretőt. Van, hogy a férj ordítja le a szerető fejét.
2018. jún. 24. 07:28
 12/67 anonim ***** válasza:
60%
Ne tálalj ki, ez nem a Te feladatod, hanem a férjnek kell lezárni a házasságát ha nem érzi benne jól magát. Te vallaltad, hogy ürítési hely leszel, neked semmi jogod arra, hogy a feleség életébe, lelkébe bele rondíts, neked itt szavad nincs, csak egyetlen egy feladatod, hogy tovabbra is mosolyogva, szépen, gusztusosan, szexisen várd más házastársát az ágyadba.
2018. jún. 24. 07:30
 13/67 anonim ***** válasza:
86%
Várjatok, hozom a kávét.
2018. jún. 24. 07:31
 14/67 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se pakolj ki, csak akkor, ha el akarod veszíteni ezt a "főnyereményt".
2018. jún. 24. 07:40
 15/67 A kérdező kommentje:

10-es, valahol igazad van. Nem mondom, hogy nem érdekel, hogy alakul a kapcsolatom tovább ezzel a férfival, de ez nem állapot így. Mit veszíthetek? Így sem enyém teljesen. Öt év hosszú idő, kötődünk egymáshoz. Megpróbáltunk szakítani, nem megy. Ő otthon nem meri elmondani, mert hogy a felesége nem ezt érdemli...de azt igen, hogy évek óta van egy másik élete?

Valamit tennem kell...

12-es, nehogy azt hidd, hogy kapcsolatunk kizárólag arról szól, hogy én kedvesen, szexisen várom az ágyban mikor jön. Ugye ezt te sem gondolod komolyan, hogy öt éve kizárólag erről van szó. Ennyi év alatt látott jó passzban, rosszban, betegen, rengeteg szituációban. Sok barátja ismer, van közös hobbink, együtt sportolunk, nálam van segít bármiben. Ünneplünk karácsonyt, valentin napot, szülinapot...élünk mint bárki más...csak épp hazamegy aludni.

13-as, mozizol? Jó kávézást, remélem nagy adag😉

2018. jún. 24. 07:43
 16/67 Bence_ ***** válasza:
100%

Ez az ember csak magával foglalkozik.

Ha elmondod a feleségnek akkor mi lesz?

Szerinted ennyi idő alatt nem jött rá?

Annak a nőnek is pont így kényelmes ahogy neked, ugyan olyanok vagytok, ugyan azokkal a nemi betegségekkel, hiszen a pasitól megkaptok "mindent".

Emelkedj felül ezen és menj el egy pszichológushoz, rakd rendbe magad és éljél egy boldog, masikkal egyenrangú kapcsolatban.

2018. jún. 24. 07:46
 17/67 A kérdező kommentje:
12-es miért is nincs jogom belerondítani a feleség lelkébe? Nem az én feleségem, nem én ígértem neki hűséget, miért is kellene nekem az ő lelkivilágával törödnöm? Nekem ő senki, nem tartozom felé semmivel.
2018. jún. 24. 07:54
 18/67 anonim ***** válasza:
80%
Ez kérdező kizárólag a te igénytelenséged, hogy ez neked megfelelt. Szerintem a feleség rég tud rólad, csak az is egy hasonlóan igénytelen nő, ami a párkapcsolatot illeti.
2018. jún. 24. 08:00
 19/67 anonim ***** válasza:
16%
Hapsiként beleélve a helyzetbe ringet csinálnék a lakásból és menjen a női kick-box-meccs.
2018. jún. 24. 08:09
 20/67 anonim ***** válasza:
91%
Pfffff.... hogy van gusztusod àgyba bújni egy olyan férfivel, aki mással is ágyba bújik?! Ráadásul rendszeresen....
2018. jún. 24. 08:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!