Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Még pár hónapos a kapcsolatom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még pár hónapos a kapcsolatom de már megcsaltam, nem tudom mit csináljak?

Figyelt kérdés
4 hónapja vagyok kapcsolatban de ha rákérdeznek van hogy azt mondom egyedülálló vagyok. Ebbe a pár hónapba viszont sokszor csókolóztam más férfiakkal mert úgy érzem hogy így lehetek magabiztos mert ők nem a hiányosságaimat emelik ki mint a párom. Mit kellene tennem? Elhagyni? De úgy érzem szeretem. Igazából nem tudom miért csinálom ezt de gyötör a bűntudat.

2018. jún. 13. 23:16
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Biztos baromira szereted, elhisszük a kedvedért😊
2018. jún. 14. 03:40
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha ezt a férfit szereted, akkor ezt a bánásmódot szereted. Neked ez az élet kell: egy bunkó, aki már a kapcsolat kezdetétől úgy bánik veled, mint egy darab xarral, te pedig minden összezörrenés után megcsalod, hogy ne ok nélkül ribizzen.

Véletlenül se szakítasz, nehogy legközelebb egy olyan papuccsal fuss össze, hogy aki normálisan bánik veled, mert őt nem lehet "joggal" megcsalni.

2018. jún. 14. 09:46
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Mérgező kapcsolatban vagy, szakits vele
2018. jún. 14. 10:01
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha "párod" a hiányosságaidat emeli ki, akkor hagyd a fenébe. A párkapcsolat nem azért van.

A többi pasit meg ne vedd komolyan, nyilván úgy gondolják, hogy a csókból lesz még több is, tehát, nem feltétlenül őszintén dícsérnek.

A magabiztosság fejlesztésének ez nem módja.

2018. jún. 17. 06:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!