Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mért nem érdekli hogy megcsaltam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért nem érdekli hogy megcsaltam?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel 3éve vagyunk együtt , sose gondoltam volna hogy képes lennék megcsalni, de annyira kicsi a szex igénye (heti 1 alkalom) hogy nem birtam már ki. Utána el mondtam neki kb 2napra rá sírva. Csúnyán rám nézett és nyomkodta tovább a telefonhát. Azóta eltelt 1hét és ugy teszünk mintha semmi se történt volna. Ez mi?

2018. ápr. 6. 23:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
22%
Ez mi? Hát kamukérdés! Mi más?!
2018. ápr. 6. 23:34
 2/13 anonim ***** válasza:
82%
Hogy nem szerelem, az tuti.
2018. ápr. 6. 23:34
 3/13 anonim ***** válasza:
84%

Lehet, hogy nem szeret, ezért annyira sem számítasz neki, hogy törődjön ezzel.

Vagy pedig éppen hogy annyira szeret, hogy még nem fogta fel, hogy akiben ő megbízott, az így átverte, bántotta, és ezért nem tud rá reagálni sem.

2018. ápr. 6. 23:42
 4/13 anonim ***** válasza:
Átértékelés
2018. ápr. 6. 23:46
 5/13 anonim ***** válasza:
67%

okos csaj a nőd.

most mit ríjon egy ilyen gerinctelen pasiért, mint te??

megcsaltad, de ez elsősorban a te egyéni problémád.

neked kell reggelente tükörbe nézni, neked kell a lelkiismereteddel elszámolnod.

2018. ápr. 7. 00:20
 6/13 anonim ***** válasza:
78%
Lehet Ő is feltett egy hülye kérdést ezen az oldalon, azért nyomkodta a telefonját. :D Ha gerinced is lenne, akkor szakítanál. A szex alappillér egy kapcsolatban.
2018. ápr. 7. 00:44
 7/13 anonim ***** válasza:
88%
Talán ő is megcsalt téged, ezért nem érdekli.
2018. ápr. 7. 03:49
 8/13 anonim ***** válasza:
36%
Én is azt gondolom, hogy rendszeresen csal téged, ezért nem érdekli. A szexigénye sem lehet véletlen.
2018. ápr. 7. 05:23
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem már ezer éve csal téged, aztán full hülyének nézett :D
2018. ápr. 7. 06:55
 10/13 Noren1989 ***** válasza:
63%
Jaguàrral értek egyet. Te nem dugtad, megtette hàt màs.
2018. ápr. 7. 07:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!