Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a párom. Hogy tehetném jóvá?
Életen át való vezeklés. De ezt már te nem nagyon tudod befolyásolni, majd ő eldönti.
De ha szakítani akar, ne lepődj meg, és lehet neki így lenne a legjobb, mert innentől az élete örök bizonytalanság lenne...
1. pisztolyt tartottak a fejedhez, hogy megcsald a párod?
2. eleve sz..r a kapcsolatotok, különben nem lett volna megcsalás.
3. félre d..gás helyett inkább megbeszélhettétek volna a szexuális problémáitokat.
4. most jobban érzed magad, hogy ezt megtetted? Büszke vagy magadra?
5. nem most kéne sírni, mikor már a baj megtörtént.
6. jóvá sehogy se teheted. Biztos már megszakadt benne valami veled kapcsolatba. Időt szeretne inkább magának hagyni, mert szerintem kíváncsi, hogy tud-e rád újra úgy nézni, mint előtte.
7. inkább ne erőltessétek a dolgot. Most már soha nem lesz olyan, mint előtte volt, hála neked.
8. mi értelme volt ennek az egésznek?
9. nem kell a kifogás, hogy 3-4 nap alatt csavarta el a fejedet. Hagytad, hibás vagy. Mondhattál volna nemet is, de nem tetted. Sz..r a kapcsolatod. Ennyi.
Szakítást javaslok és új életet.
Hiányoltál valamit a kapcsolatból, hogy szép szavakkal ilyen könnyen ki lehetett tége zökkenteni a kapsolatból?
Mert komolyan ez a "nem is tudom hogyan történt" dolgot egyszerűen el sem tudom képzelni, hogy lehetséges egy ilyen szituáció. Mi az, hogy nem is tudod? Amnézád volt? Fejtsd ki pontosabban, mit éreztél, amikor a srác irt?
29/N
Szerintem add meg neki a lehetőséget, hogy boldog legyen egy normális nő mellett.
Te pedig kotródj el az életéből, és éld tovább a szánalmas kis ringyó életed.
Ennek annyi.
Van egy nagyon jó mondás, és ez mindig igaz:
Aki egyszer megteszi, az mindig meg fogja tenni.
A baj az, hogy mással is. (több tapasztalat)
"Biztosítottam afelől hogy megbántam mindent, és hogy soha nem tennék ilyet többé. "
Na állj. Abban tudod maximum biztosítani, hogy megbántad, a jövőre nézve bizton állítani, hogy máskor sem csalod meg, a jelenlegi pozíciód és a tapasztalat alapján nem tudod. Maximum egy üres ígéret ez, egy olyan embertől, aki már egyszer nem tartotta be.
"ezt a másik férfit nem is nagyon ismertem. 3-4 nap alatt csavarta el a fejem"
Na így meg pláne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!