Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tehetném jová azt, hogy megcsaltam a férjemet?
Férjemmel három gyereket nevelünk, nem vagyunk jómodúak de azért majdnem megvan mindenünk.
Pár hónapja viszonyt folytattam valakivel amiről a párom tudomást szerzett. Azt mondta nem válik el a gyerekek miatt, de szakítsak a szeretőmmel. Én meg is tettem amit kért de úgy érzem mégsem bocsájtott meg nekem, szex az van köztünk, de dúrva és nem foglalkozik velem az ágyban. A gyerekek előtt minden szép és jó de ha kettesben vagyunk akkor látom rajta, hogy haragszik rám.
Mit tegyek, hogy újra minden a régi legyen köztünk?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Adhatsz neki még időt, de én személy szerint a büdös életben nem bocsátanám meg, még a gyerekek miatt sem.
Ha már megcsaltam, és ő "csak" a gyerekek miatt nem akar válni, akkor ÉN mennék el, fognám a gyerekeket, és költöznék, mert ha már aljas módon, gerinctelenül félrekeféltem, nem kötöm magamhoz egy életre, miközben látom, hogy boldogtalan.
Beszélgessetek,sokat.Ne erről a témáról.
Nem lesz ez egyszerű... sőt pokolian nehéz lesz.DE megoldható.
De arra miért kellett megkérjen hogy szakíts vele?Nem alapvető? Lebuktál,akkor átgondolod ki a fontosabb.S amellett maradsz..Attól hogy te elhagytad a szeretőd,ő nem bocsájthat meg azonnal neked.. mit vársz tőle?Megcsaltad,úgy hogy nem is annyira rossz ember ha gondol a gyerekekre..
tulajdonképpen miért is baj az ha megcsalta?
egy magyar nő hungarikum. közkincs. bárki szabadon használhatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!