Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tehetném jová azt, hogy megcsaltam a férjemet?
Férjemmel három gyereket nevelünk, nem vagyunk jómodúak de azért majdnem megvan mindenünk.
Pár hónapja viszonyt folytattam valakivel amiről a párom tudomást szerzett. Azt mondta nem válik el a gyerekek miatt, de szakítsak a szeretőmmel. Én meg is tettem amit kért de úgy érzem mégsem bocsájtott meg nekem, szex az van köztünk, de dúrva és nem foglalkozik velem az ágyban. A gyerekek előtt minden szép és jó de ha kettesben vagyunk akkor látom rajta, hogy haragszik rám.
Mit tegyek, hogy újra minden a régi legyen köztünk?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Azt sem tudod te szerencsétlen, hogy milyen rendezvényen vagy :D Még hogy nem tehetsz róla. Talán robotpilóta üzemmódban éled az életedet? Bekattan valami, azt már pörögsz a f***on :D A legrosszabb, hogy még a génjeidet is továbbörökíted. Innen látszik, hogy Darwin elvei már sajnos nem érvényesülnek.
Az ajtókilincsre is rágerjedsz amúgy? Én a férjed helyében semmi hosszúkás hengerhez közeli alakú tárgyat nem engednék a kezedbe, hátha valamelyik testnyílásodban köt ki.
Én azt tanácsolom, hogy reggelente fordulj a hátadra, függőlegesen köpj egy szép nagyot és várd meg amíg a gravitáció elvégzi a dolgát.
15:13
A rezsit az én fizetésemből fizetjük a családiból és amit ő kap segélyt abból veszünk kaját.
Ha nem fekszem le vele akkor végképp elveszítem azt pedig nem akarom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!