Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan tehetném jová azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tehetném jová azt, hogy megcsaltam a férjemet?

Figyelt kérdés

Férjemmel három gyereket nevelünk, nem vagyunk jómodúak de azért majdnem megvan mindenünk.

Pár hónapja viszonyt folytattam valakivel amiről a párom tudomást szerzett. Azt mondta nem válik el a gyerekek miatt, de szakítsak a szeretőmmel. Én meg is tettem amit kért de úgy érzem mégsem bocsájtott meg nekem, szex az van köztünk, de dúrva és nem foglalkozik velem az ágyban. A gyerekek előtt minden szép és jó de ha kettesben vagyunk akkor látom rajta, hogy haragszik rám.

Mit tegyek, hogy újra minden a régi legyen köztünk?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2013. okt. 6. 12:50
1 2 3 4 5 6
 31/51 A kérdező kommentje:
Ami történt megtörtént, visszacsinálni nem lehet.
2013. okt. 6. 14:58
 32/51 anonim ***** válasza:
38%
max. felcsinálni lehet valakit megint.
2013. okt. 6. 15:02
 33/51 anonim ***** válasza:
100%
Szállj már magadba, de nagyon. te nem is bántál meg semmit, borzasztó önző módon viselkedsz, csodálod, hogy a párod is ilyen veled? Ennek úgy sem lesz jó vége, megkaphatod, hogy ő is talál valakit, és akkor gyerek ide vagy oda, le fog lépni és te kiesel a jóleső anyagi biztonságból. Szereted te azt a férfit egyáltalán? (jó, tudjuk, hogy nem)
2013. okt. 6. 15:05
 34/51 A kérdező kommentje:
Milyen anyagi biztonságból? Èn dolgozom ő kb öt éve nem. Én főzök, mosok rá és így hálálja meg. Csak azt nem értem, hogy miért fekszik le velem ha nem kíván?
2013. okt. 6. 15:11
 35/51 anonim ***** válasza:
100%
Ez azért árnyalja a dolgokat. Te tartod el a férjedet??? Ő nem keres semmit sem? És te dolgozol, gondját viseled? Miért hagyod? Azért szexel veled, mert szexuális segédeszköznek tekint.
2013. okt. 6. 15:13
 36/51 lámakrokodil ***** válasza:
41%

Azt sem tudod te szerencsétlen, hogy milyen rendezvényen vagy :D Még hogy nem tehetsz róla. Talán robotpilóta üzemmódban éled az életedet? Bekattan valami, azt már pörögsz a f***on :D A legrosszabb, hogy még a génjeidet is továbbörökíted. Innen látszik, hogy Darwin elvei már sajnos nem érvényesülnek.

Az ajtókilincsre is rágerjedsz amúgy? Én a férjed helyében semmi hosszúkás hengerhez közeli alakú tárgyat nem engednék a kezedbe, hátha valamelyik testnyílásodban köt ki.

Én azt tanácsolom, hogy reggelente fordulj a hátadra, függőlegesen köpj egy szép nagyot és várd meg amíg a gravitáció elvégzi a dolgát.

2013. okt. 6. 15:15
 37/51 anonim ***** válasza:
62%
ja pénzért dug? a férjed egy ku rva?
2013. okt. 6. 15:16
 38/51 anonim ***** válasza:
0%
15:15 hiba csak a hengeres dolgokra koncentrálni a figyelmet. Pl. a hatszög rúd is távol tartandó.
2013. okt. 6. 15:18
 39/51 A kérdező kommentje:

15:13

A rezsit az én fizetésemből fizetjük a családiból és amit ő kap segélyt abból veszünk kaját.

Ha nem fekszem le vele akkor végképp elveszítem azt pedig nem akarom.

2013. okt. 6. 15:22
 40/51 anonim ***** válasza:
100%
Öt éve segélyen él a férjed?
2013. okt. 6. 15:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!