Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan tehetném jová azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tehetném jová azt, hogy megcsaltam a férjemet?

Figyelt kérdés

Férjemmel három gyereket nevelünk, nem vagyunk jómodúak de azért majdnem megvan mindenünk.

Pár hónapja viszonyt folytattam valakivel amiről a párom tudomást szerzett. Azt mondta nem válik el a gyerekek miatt, de szakítsak a szeretőmmel. Én meg is tettem amit kért de úgy érzem mégsem bocsájtott meg nekem, szex az van köztünk, de dúrva és nem foglalkozik velem az ágyban. A gyerekek előtt minden szép és jó de ha kettesben vagyunk akkor látom rajta, hogy haragszik rám.

Mit tegyek, hogy újra minden a régi legyen köztünk?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2013. okt. 6. 12:50
1 2 3 4 5 6
 41/51 A kérdező kommentje:
Igen. Eljár napszámba kapálni, paradicsomot szedni stb de nem keres vele túl sokat. De én mindezek ellenére szeretem őt.
2013. okt. 6. 15:30
 42/51 anonim ***** válasza:
76%
Akkor viszont csak dolgozik, nem?
2013. okt. 6. 15:31
 43/51 A kérdező kommentje:
43. Hát az a napi 1500-2000 forint nem sok amit keres, ráadásúl most nincs is mit dolgozni mivel vége az idénynek.
2013. okt. 6. 16:02
 44/51 anonim ***** válasza:
86%

Most komolyan, minden rasszizmus és gonoszkodás nélkül, puszta kíváncsiságból: ti cigányok vagytok? Hogy szinte csak a segílyen éltek, és ilyenek történnek nálatok? Vagy én vagyok a nem normális, hogy fogom a fejemet, hogy milyen emberek járnak ide?

Hát én kész vagyok.

2013. okt. 6. 16:24
 45/51 anonim ***** válasza:
100%
De érdekes, hogy mindez csak azután jut eszedbe, hogy oldalakon át osztottak téged. A kérdezőknek mindig utólag jutnak eszébe ilyen mindent megváltoztató dolgok...
2013. okt. 6. 16:41
 46/51 anonim ***** válasza:
várakozzál türelemmel. ezt teheted
2013. okt. 7. 01:37
 47/51 anonim ***** válasza:
49%

Most nem azért, de minek szexelsz vele, ha nem esik jól?

Ne így vezekelj!

Aludhatok külön, és lassan meg kéne ismerni egymást ismét szex nélkül.

Jó lenne ha kommunikálnátok, mert meg kéne keresni pl.: az okokat amiért idáig jutottatok! Mármint azt hogy te megcsaltad, és azt hogy ő nem figyelt rád eléggé, merthogy egyik fél megcsalása mindkét fél hibája!

2013. okt. 7. 10:58
 48/51 anonim ***** válasza:
54%

Az egyik fél csalása kizárólag a megcsaló hibája!

Beszélgetni megcsalás helyett kellett volna. Önálló döntése volt a másik megoldás. Akinek van gerince nem tesz ilyet.

2013. okt. 7. 11:04
 49/51 anonim ***** válasza:
100%

1. ne feküdj le vele csak azért hogy megbocsásson. úgy sem fog!

2. mond meg neki ha nem tud megbocsátani neked akkor nincs értelme együtt maradni! minek?

3. anyagilag sem függsz tőle.

4. talán ha kicsit külön lennétek akkor rájönne hogy még szeret-e egyáltalán, hogy lehet-e még köztetek újra jó kapcsolat.

Ha mindezek ellenére nem változik akkor nincs értelme együtt maradnotok. Én nem tudnék úgy együtt lenni valakivel hogy tudom sosem bocsát meg csak életem végéig megalázni fog...

2013. okt. 8. 18:26
 50/51 anonim válasza:
Jaj de kuszák a dolgok! Most akkor van munkája! Keress 1000-2000ft az is munka! Nem dolgozik 5 éve. Nagyon lebecsülöd a férjed
2013. okt. 9. 15:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!