Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a párom. Hogy tehetném jóvá?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Oriási hibát követtem el, megcsaltam a párom. Nem tudom mi ütött belém, ezt a másik férfit nem is nagyon ismertem. 3-4 nap alatt csavarta el a fejem. Nem is tudom hogy történt ez az egész. A párom pedig megtudta. Nem dobott ki, de óriási fájdalom volt ez számára. Tudom hogy mindig mindent értem tett, és nála jobb embert soha nem ismertem, és szerintem nem is létezik. A szexuális életünk nem volt szuper, de úgy érzem ez miattam volt leginkább. Ő mindig nagyon szeretett és kívánt, és ha együtt voltunk jó volt, nagyon élveztem. Tényleg nagyon figyelt rám mindig, minden téren. Nem dobott ki, és azt mondta szeretné megpróbálni újra. De én látom rajta hogy már nem ugyanúgy néz rám, már nem ugyanúgy ér hozzám mint előtte. Tudom hogy az én hibám de rettenetesen fáj hogy ilyen hülye voltam (3 hónapja történt a dolog). Tudom hogy ő az a férfi aki mellett szeretném leélni az életem, de attól félek ő már nem így gondol rám. Biztosítottam afelől hogy megbántam mindent, és hogy soha nem tennék ilyet többé. De nem tudom elhiszi-e ezt még nekem. Egyszerűen tanácstalan vagyok. Mit tehetnék még ebben a helyzetben?2018. márc. 14. 10:34
31/32 anonim válasza:
Azért elnézem milyen moslék értékrendek vannak a mai világban. Megbocsájtani egy megcsalást?
Előző nap még egy másik pasi élvezett a szájába, de semmi baj mert szeretlek mi? Pfff....
Egyre moslékabb lesz a társadalom és az értékrend.
Had gratuláljak hozzá.
32/32 A kérdező kommentje:
Tudom hogy szeretett. Ha nem szeretett volna, nem tett volna annyi mindent értem mint amennyit tett. Tudom hogy nagyon fájt neki ez az egész dolog, és megértem hogy így döntött. Belegondolva, ő ennél tényleg többet érdemel. Ez van. :S Ezt én rontottam el. :(
2018. márc. 20. 16:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!