Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a párom. Hogy tehetném jóvá?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Oriási hibát követtem el, megcsaltam a párom. Nem tudom mi ütött belém, ezt a másik férfit nem is nagyon ismertem. 3-4 nap alatt csavarta el a fejem. Nem is tudom hogy történt ez az egész. A párom pedig megtudta. Nem dobott ki, de óriási fájdalom volt ez számára. Tudom hogy mindig mindent értem tett, és nála jobb embert soha nem ismertem, és szerintem nem is létezik. A szexuális életünk nem volt szuper, de úgy érzem ez miattam volt leginkább. Ő mindig nagyon szeretett és kívánt, és ha együtt voltunk jó volt, nagyon élveztem. Tényleg nagyon figyelt rám mindig, minden téren. Nem dobott ki, és azt mondta szeretné megpróbálni újra. De én látom rajta hogy már nem ugyanúgy néz rám, már nem ugyanúgy ér hozzám mint előtte. Tudom hogy az én hibám de rettenetesen fáj hogy ilyen hülye voltam (3 hónapja történt a dolog). Tudom hogy ő az a férfi aki mellett szeretném leélni az életem, de attól félek ő már nem így gondol rám. Biztosítottam afelől hogy megbántam mindent, és hogy soha nem tennék ilyet többé. De nem tudom elhiszi-e ezt még nekem. Egyszerűen tanácstalan vagyok. Mit tehetnék még ebben a helyzetben?
Ez nagyon aktuális nálam (ffi) éppen egy ilyen eseten vagyok túl és biztosíthatlak,h nagyon nehéz egy ilyen helyzet után hitelt adni a másik szavának. Én ráadául az a típus vagyok, aki ennél kevesebbért is lezárt kapcsolatot...
Várok, figyelek, és próbálkozom megérteni az egész nagy sz@rt.
2018. márc. 14. 11:31
12/32 anonim válasza:
Jóvá csak úgy tudod tenni, ha szépen csendben félreállsz az útjából, és hagyod, hogy találjon egy olyan nőt, aki boldoggá tudja tenni.
Amúgy hány évesek vagytok? Van gyerek? Mióta vagytok házasok? Mert ezek a dolgok azért árnyalják a helyzetet.
2018. márc. 14. 12:56
13/32 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy jobbat érdemel nálad, aztán tűnj el a süllyesztőben.
2018. márc. 14. 12:59
14/32 D. Brasco válasza:
Ezeken a paradoxonokon mindig olyan jot tudok nevetni....higy minden mindig jo volt,figyelt rám stb csak vele tudom elkepzelni......de azert valami jött-ment gáddzsó faxxal előre mégis belém tudott esni azt gerincre vágott.........jut eszembe gerinc,ha egyaltalan van olyanod akkor tedd meg neki azt a szivesseget hogy elkotródsz az életéből magadtó....es örökre!
2018. márc. 14. 13:09
15/32 anonim válasza:
Arra azért kíváncsi vagyok, hogy akkor is lenne ez a nagy megbánás, ha nem tudja meg.
31/f
2018. márc. 14. 13:58
16/32 anonim válasza:
Szegény pasid minden aktus közben arra fog gondolni hogy akivel megcsaltad biztos jobb mint ő.
2018. márc. 14. 14:13
17/32 anonim válasza:
Ne tegyél semmit,éljetek úgy ahogy eddig.Az én férjem.is túltette magát 1 hónap alatt,nem a világvége egy megcsalás,max. az itteni 18 évesek képzelik ezt.
2018. márc. 14. 14:19
18/32 anonim válasza:
17-es
Egyetertek, az itteni tinik-huszonevesek es nehany bigott 30-as negyvenes csinal a megcsalasbol ekkora ugyet, ami azert eleg komikus:-))Az elet nem fekete es feher, vannak arnyalatok.
Kerdezo,persze h rendbe lehet hozni a kerdes az h akarjatok e? Voltam megcsalva, es voltam megcsalo es amikor engem csalt meg az nagyon nehez volt de ket honap alatt tultetettem magam rajta, anelkul h felhoznam neki.
El nem felejtem, de abszolut megbocsajtottam es kapott meg egy eselyt. Anno en is kaptam egy eselyt amikor megcsaltam valakit, es mindig csak elhatarozas kerdese aze, h mennyire fontos a kapcsolat. Most faj neki, meg egy idovel fog is, amikor engem csalt meg szabalyosan unodrodtam tole aztan leultem magammal beszelgetni, es rajottem h a hazassag alapja es merceje nem a huseg-az csak egy velejaroja jo esetben:)
2018. márc. 14. 15:15
19/32 anonim válasza:
17-es, 18-as: és hogy állnátok hozzá olyan esetben, ha nem házasságban történik ez meg, csak sima kapcsolatban?
2018. márc. 14. 15:23
20/32 anonim válasza:
Mennyire jön be neked külsőre a párod? 10/? Szerelmes is vagy csak simán egy "rendes pasi" akivel megéri együtt lenni?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!