Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaltam a párom. Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a párom. Hogy tehetném jóvá?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Oriási hibát követtem el, megcsaltam a párom. Nem tudom mi ütött belém, ezt a másik férfit nem is nagyon ismertem. 3-4 nap alatt csavarta el a fejem. Nem is tudom hogy történt ez az egész. A párom pedig megtudta. Nem dobott ki, de óriási fájdalom volt ez számára. Tudom hogy mindig mindent értem tett, és nála jobb embert soha nem ismertem, és szerintem nem is létezik. A szexuális életünk nem volt szuper, de úgy érzem ez miattam volt leginkább. Ő mindig nagyon szeretett és kívánt, és ha együtt voltunk jó volt, nagyon élveztem. Tényleg nagyon figyelt rám mindig, minden téren. Nem dobott ki, és azt mondta szeretné megpróbálni újra. De én látom rajta hogy már nem ugyanúgy néz rám, már nem ugyanúgy ér hozzám mint előtte. Tudom hogy az én hibám de rettenetesen fáj hogy ilyen hülye voltam (3 hónapja történt a dolog). Tudom hogy ő az a férfi aki mellett szeretném leélni az életem, de attól félek ő már nem így gondol rám. Biztosítottam afelől hogy megbántam mindent, és hogy soha nem tennék ilyet többé. De nem tudom elhiszi-e ezt még nekem. Egyszerűen tanácstalan vagyok. Mit tehetnék még ebben a helyzetben?
2018. márc. 14. 10:34
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
44%

"Tudom hogy ő az a férfi aki mellett szeretném leélni az életem"

... akkor nem csaltad volna meg cicabogár..

2018. márc. 14. 20:01
 22/32 anonim ***** válasza:
26%

19-es 18-as vagyok:-)

Az egyik hazassagban tortent,a masik pedig egy kapcsolatban-mindket esetben ugyanugy alltam hozza, plusz onvizsgalatot is tartottam. Ezek komplex dolgok, de athidalhatoak.

2018. márc. 14. 22:53
 23/32 caraffa6666 válasza:
34%
Szia ugy tehetnéd jóvá hogy a békülési szexet velem csinálod én meg megmondom a párodnak hogy minden rendben van :)
2018. márc. 15. 11:36
 24/32 D. Brasco ***** válasza:
81%

"19-es 18-as vagyok:-)

Az egyik hazassagban tortent,a masik pedig egy kapcsolatban-mindket esetben ugyanugy alltam hozza, plusz onvizsgalatot is tartottam."

Azert túl jól nem sikerült az az önvizsgálat.....

2018. márc. 15. 12:17
 25/32 anonim ***** válasza:
57%

De ha ennyire jó a kapcsolatod miért csaltad meg a párod?

Szóval én azt nem értettem soha a megcsalásban hogy ha valaki nagyon szeret valakit miért bántja meg? Erre többnyire jön a nemtudom válasz.

Én inkább kidobnám a párom minthogy megcsaljam. De ez csak az én véleményem.

2018. márc. 16. 08:33
 26/32 anonim ***** válasza:
54%
A kísértés nagy úr !Te elcsàbultàl van ilyen .Nálunk nem sokon mulott a dolog én totál magamba fordultam a párommal nem taliztam egy darabig de beszéltünk minden nap .Azota rendeződött a dolog de a pàrom elmondta utólag hogy ő ugy érezte hogy van egy 3.Én nem mondtam el neki de a pasit hanyagolom tovàbbra is .Nem könnyű de a hűség döntés kérdése.
2018. márc. 16. 16:20
 27/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Az lett a vége, hogy leültünk beszélgetni és elmondta hogy ő már nem fog tudni úgy gondolni rám mint előtte. Ezért inkább ne folytassuk a dolgot. Szóval nagy árat kellett fizetnem ezért a botlásért. De megtanultam a leckét. :(
2018. márc. 20. 10:45
 28/32 anonim ***** válasza:
85%

Kérdező é sem tudok mást mondani, mint hogy remélem egy életre megtanulod, hogy nem szórakozunk mások érzéseivel.

Fel a fejjel és el kell fogadd, hogy ez neki sok volt. Remélem attól még találsz valakit, akit meg fogsz becsülni és bensőséges, megbízható kapcsolatotok lesz.

2018. márc. 20. 10:50
 29/32 anonim ***** válasza:
28%

A válaszokat olvasva megdöbbentő mennyi rossz indulatú, frusztrált ember éli ki itt magát.

Kérdező, ne aggódj, most derült ki hogy a párod nem is szeretett igazán, csak kisajátítani akart saját magának. Ha igazán szretett volna, túllép ezen, hiszen ez semmiség. Csak a másokon uralkodni akaró, birtokolni vágyó emberek csinálnak ebből ekkora ügyet. A baj az hogy az emberek nagy része ilyen.

2018. márc. 20. 11:00
 30/32 anonim ***** válasza:
14%
Egyetértek az utolsoval, emberek vagyunk hibazunk, de a parod nem szeretett teged, mert ha szeretunk valakit azt onzetlenul tesszuk..megtudott volna bocsatani ha igazan akart volna!
2018. márc. 20. 11:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!