Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi tegyek, ha alaki elhiteti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tegyek, ha alaki elhiteti a barátnőmmel, hogy megcsaltam őt, és mondjuk nem igaz?

Figyelt kérdés

Épp azon gondolkodtam, hogy manapság milyen könnyű elhitetni. Ha igaz, akkor nincs sok gond (megalázottságon kívül), mert általában az illető is hamar bevallja. Azonban mi van, ha tagad. Méghozzá nagyon szánalmasan könyörög hogy a másik fél higyje el, hogy ez hazugság. A közvélekedés szerint az ember ilyenkor igazat mond.

De mi van akkor, ha valójában csak hitelesen hazudik.

Szóval nehéz ügy. Szerencsére nem aktuális téma, de ha ilyen történne, hogy kezeljem a dolgot?

2018. febr. 26. 18:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

semmit,bizalomhianyh lesz feled

akar hiszi akar nem valahol benne fog motoszkalni lehet h te hazudsz

2018. febr. 26. 18:34
 2/12 anonim ***** válasza:
Ha valaki bizonyítékok nélkül nem bízik benned, hanem egy random másik emberben, akkor azt dobd ki a fenébe. Nem érdemes rá alapozni.
2018. febr. 26. 18:36
 3/12 anonim ***** válasza:
Aki könyörög, magyarázkodik, az hazudik. Nem hisz nekem, nincs bizalom, ott a kapcsolat vége.
2018. febr. 26. 18:41
 4/12 anonim ***** válasza:
Ha random akárki képes elhitetni vele ezt akkor már nagy baj van.. mert nem bízik bennem a csajom. Ha meg nm bízik bennem akkor minek is raboljuk egymás idejét? Nekem nincs energiám ilyen gyerekes szappanoperába illő hisztiken csámcsogni.
2018. febr. 26. 18:47
 5/12 anonim ***** válasza:
Nekem volt hasonló a pàrom kételkedett bennem és eljutottam arra a szintre hogy nem győzködtem nem magyaràzkodtam .Pár napig nem beszéltünk erre ő keresett meg és hitt nekem.Megértem hogy nem könnyű a mai vilàgban megbízni a màsikban na de enélkül meg nincs értelme folytatni.
2018. febr. 26. 18:53
 6/12 anonim ***** válasza:
Mondjuk ha elhiszi akkor nem foglalkoznék vele .Mert nem nekem hisz hanem egy vadidegennek vagy olyannak aki direkt hazudik.
2018. febr. 26. 18:54
 7/12 A kérdező kommentje:
És mi van, ha nem random valaki, hanem közös baráti kör valamely tagja addig célozgat, amíg be nem magyarázza?
2018. febr. 26. 19:01
 8/12 anonim ***** válasza:

Aki nem volt ilyen helyzetben sztem felesleges valaszolnia

mivel mindenhol megcsalas megcsalas hatan megy akarmerre nezel

ha olyan ember mondja aki nem közömbös szamomra az ember elgondolkodik ki hazudok

sajnos voltam olyam hülye!!h 2 es fel evet leeltem egy olyan ferfival

aki ossze vissza csalt!!

hiaba mondtak a paromnak hittem h nem igaz

en nagy hülye voltam

az eletben ha megegyszer ilyen helyzetbe kerülök sztem szakitok

bar elötte utana nyomoznek van e valosagalapja

de egy tisztesseges embert senki fog csak ugy megcsalassal vadolni

akit megis megvadolnak megcsalassal ott oka is van!!!

2018. febr. 26. 19:01
 9/12 anonim ***** válasza:
Sajnos van hogy az ember önhibsjànkívül kerül ilyen olyan helyzetbe.És aki olyam pl közös ismerős az ott kavarbe ahol tud kap az alkalmon.A többi meg a másikfélen múlik hogy hisz e bízik e benned .Ilyen helyzetekben derül fény arra hogy hiába te nem csinàltsl semmit ő akkor sem hisz neked .Akkor van a gond .
2018. febr. 26. 19:14
 10/12 A kérdező kommentje:

8: "akit megis megvadolnak megcsalassal ott oka is van!!!"

Ezzel egyetértek: irigység, bunkóság, vagy csak éppen szimpla visszautasítás az adott férfi részéről.

9: Ez igaz. Akkor van a gond, de a megoldás...? Na az már a másik gond. :)

2018. febr. 26. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!