Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tegyek, ha alaki elhiteti a barátnőmmel, hogy megcsaltam őt, és mondjuk nem igaz?
Épp azon gondolkodtam, hogy manapság milyen könnyű elhitetni. Ha igaz, akkor nincs sok gond (megalázottságon kívül), mert általában az illető is hamar bevallja. Azonban mi van, ha tagad. Méghozzá nagyon szánalmasan könyörög hogy a másik fél higyje el, hogy ez hazugság. A közvélekedés szerint az ember ilyenkor igazat mond.
De mi van akkor, ha valójában csak hitelesen hazudik.
Szóval nehéz ügy. Szerencsére nem aktuális téma, de ha ilyen történne, hogy kezeljem a dolgot?
semmit,bizalomhianyh lesz feled
akar hiszi akar nem valahol benne fog motoszkalni lehet h te hazudsz
Aki nem volt ilyen helyzetben sztem felesleges valaszolnia
mivel mindenhol megcsalas megcsalas hatan megy akarmerre nezel
ha olyan ember mondja aki nem közömbös szamomra az ember elgondolkodik ki hazudok
sajnos voltam olyam hülye!!h 2 es fel evet leeltem egy olyan ferfival
aki ossze vissza csalt!!
hiaba mondtak a paromnak hittem h nem igaz
en nagy hülye voltam
az eletben ha megegyszer ilyen helyzetbe kerülök sztem szakitok
bar elötte utana nyomoznek van e valosagalapja
de egy tisztesseges embert senki fog csak ugy megcsalassal vadolni
akit megis megvadolnak megcsalassal ott oka is van!!!
8: "akit megis megvadolnak megcsalassal ott oka is van!!!"
Ezzel egyetértek: irigység, bunkóság, vagy csak éppen szimpla visszautasítás az adott férfi részéről.
9: Ez igaz. Akkor van a gond, de a megoldás...? Na az már a másik gond. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!