Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szünetet tartunk 1 hónapja a barátnőmmel és ha akkor csináltam valamit akkor megcsaltam?
Én eleve a világ legnagyobb fsságának tartom a párkapcsolatban a szünetet.
Nem visz előre.
Azt mindenkinek tudnia kell, hogy szereti-e a másikat vagy nem. Köztes nincs.
De miben állapodtatok meg?
Ugyanis azt azért ne várja senki, hogy a másik majd szép csendben ül egy erényövvel a szoba sarkában és várja, amíg a drága kitököli, hogy "kellesz-e vagy sem".
16:58 (5) vagyok. Még annyit, hogy a megcsalás az az élő párkapcsolatból való kikacsintgatás. Azt kellene tudni, hogy a kapcsolatotok "milyen státuszban" van, mik az "elvárások".
Amúgy meg szerintem nem kell elmondani, azt annyi.
Ha én lennék a barátnőd, és te szünet alatt lefeküdtél 2 másik lánnyal, tuti nem békülnék ki veled.
Attól, hogy nem csaltál meg, még szarul esne.
Hiszen a szünet nem azért van, hogy kiéld a nemi vágyaidat és visszamenj a régihez...
A párkapcsolati szünet, arra szolgálhat, hogy a felek időt adnak egymásnak és a befásult kapcsolatnak, hogy átgondolják az egész addigiakat, és a vitá leülepedjenek, mindenki lehiggadjon és rájöjjön menyire hiányzik a másik vagyhogy hiányzik e egyáltalán. Ha a felek szeretik egymást, a szünet ideje segithet megmenteni a kapcsolatukat.
Ha nem akkor az a te eseted! Az első az, hogy félre kamatyoljon az ember és "nyugodt" szivvel azt mondja a másiknak ez nem megcsalás mert szünet volt... hahaaaa -.-"
"Ha együtt is maradunk nem hiszem, hogy sokáig" ... nem értem minek akarsz egyáltalán eggyütt maradni??? Hogy kéznél legyen vki a épp feláll?? Mond meg neki, hogy félrenyomtál... te erre én arra... aztán annyit lányt és azt d.gsz meg akit csak és amikor csak akarsz!
És még minket is megkimélsz a bolond kérdéseiddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!