Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi tegyek, ha alaki elhiteti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tegyek, ha alaki elhiteti a barátnőmmel, hogy megcsaltam őt, és mondjuk nem igaz?

Figyelt kérdés

Épp azon gondolkodtam, hogy manapság milyen könnyű elhitetni. Ha igaz, akkor nincs sok gond (megalázottságon kívül), mert általában az illető is hamar bevallja. Azonban mi van, ha tagad. Méghozzá nagyon szánalmasan könyörög hogy a másik fél higyje el, hogy ez hazugság. A közvélekedés szerint az ember ilyenkor igazat mond.

De mi van akkor, ha valójában csak hitelesen hazudik.

Szóval nehéz ügy. Szerencsére nem aktuális téma, de ha ilyen történne, hogy kezeljem a dolgot?

2018. febr. 26. 18:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

en a paromnak hittem

de megmondom az öszintet a mai napig bennem van a dolog

legfökepp azert mert minden ismerös fülebe jutott es sokan elhittek

egy csaj kavart be mert parom elutasitotta elvileg

bizom a paromban mara ferjemnek

de azert sose tudom elfelejteni h ez a szitu megtörtent

eleg kellemetlen helyzet tud lenni

mert hiaba a bizalom,hiaba akarsz hinni

ha azt latod a környezetedben a sok feleseg atverve

elhiszik h a ferj tulorazik stb... meg fordul a fejükben h a kedves parjuk

felrejarhat...

nehez bizni hatalmas batorsag kell ahhoz h teljesen àtengedd magad a masil felnek

2018. febr. 26. 19:54
 12/12 A kérdező kommentje:
Ha már a férjed, akkor felejtsd el. Ha van már gyereketek, ő többet veszíthet, mint te.
2018. febr. 26. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!