Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jelent valamit? Érzek iránta valamit? Van egy másfél éves kapcsolatom,a barátomat megcsaltam 2-szer az egyiket elmondtam neki de a másikat nem!
van egy másfél éves kapcsolatom,a barátomat megcsaltam 2-szer az egyiket elmondtam neki de a másikat nem! na most amelyikről nem tud az tavaly történt és a fiú azóta már elment a suliból nem találkoztunk 1évig de ma újra összefutottunk, nem tetszik nekem meg semmi ilyesmi de nem tudtam ellent mondani a csókjának! én mondtam neki h nem szabad és fél órán keresztül el is tudtam húzni a dolgot csak az a baj h mindketten akartuk de nagyon!
de én SZERETEM a barátomat méghozzá nagyon! mindent megtesz értem ő is nagyon szeret és ő ezt nem érdemli meg! segítsetek!! kétségbe vagyok esve! nem akarom elveszíteni!
Gyenge vagy.
Ha ilyen könnyen odaadod magad egy idegen fiúnak, akkor nincs értelme bizalmi alapú párkapcsolatban lenned.
nem ismeretlen mert tök jó barátok voltunk és vagyunk is, de ezt az érzést csak akkor érzem ha a közelemben van tehát nem is igazán gondolok rá mert tényleg nem tetszik meg sztem én sem neki! már megkérdeztem tőle h engem csak arra használ h megtanítsam csókolózni?! mert alig beszélt velem meg magasról leszart... tehát tök szemét volt!
De én tiszta szívemből szeretem a barátomat belehalnék ha elveszíteném! én tényleg SZERETEM!
kérlek titeket ne bántsatok meg! tudom nem szép dolog mindez!
Tudod, szerintem te nem szereted igazán a párodat. És egyébként miből gondolod, hogy nem vonzódsz a másik sráchoz? Nem tetszik, mégse tudsz ellenállni egy csókjának? Hogy is van ez? A szerelmet nem véletlenül nem az ész irányítja, ha az ész irányítaná, nem is tudom, üres lenne.
Mennyi idős vagy?
már 3 napja nem találkoztunk mert dolgozik és már belehalok úgy hiányzik! arra is gondoltam h a hiánya kergetett bele!
de nem hiszem el h ő nem csalt meg engem soha mert 1 évig nem volt köztünk semmilyen testi kapcsolat és nem gondolom h addig kibírta volna (mert nekem ő volt az első!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!