Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jelent valamit? Érzek iránta valamit? Van egy másfél éves kapcsolatom,a barátomat megcsaltam 2-szer az egyiket elmondtam neki de a másikat nem!

Figyelt kérdés

van egy másfél éves kapcsolatom,a barátomat megcsaltam 2-szer az egyiket elmondtam neki de a másikat nem! na most amelyikről nem tud az tavaly történt és a fiú azóta már elment a suliból nem találkoztunk 1évig de ma újra összefutottunk, nem tetszik nekem meg semmi ilyesmi de nem tudtam ellent mondani a csókjának! én mondtam neki h nem szabad és fél órán keresztül el is tudtam húzni a dolgot csak az a baj h mindketten akartuk de nagyon!

de én SZERETEM a barátomat méghozzá nagyon! mindent megtesz értem ő is nagyon szeret és ő ezt nem érdemli meg! segítsetek!! kétségbe vagyok esve! nem akarom elveszíteni!

2008. dec. 18. 20:55
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
nem merem neki elmondani mert félek és tudom h elveszíteném és nem csak duma h szeretem mert ez igaz érzelem, az élet engem annyi gyötrelmen vezetett keresztül h ti azt el sem hiszitek! ő nagyon fontos nekem! nincs nála fontosabb az egész világon! mindig ő áll nekem az első helyen, a családommal is összevesztem miatta!! még ilyenekre is képes voltam és csakis érte!! nem szeretem és nem is tetszik az a másik fiú! ja és nem fogom elmondani mert én még élni akarok! biztos h csinálnék magammal vmit ha elhagyna!
2008. dec. 18. 21:55
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Fiatal vagy...

Mi szenvedésen mentél keresztül, mondd? Mondhatnék én is dolgokat, a saját apám megalázott, bántott, zsarolt, megütött, anyukámnak a karját szorította el úgy, hogy anyu rosszul lett, a barátaimat zargatta, fenyegette a számomra legfontosabb embereket, diliházba akart küldeni karácsonykor, anyukámat engedte, hogy bevigyék, amikor nem is volt anyunak baja... évekig nem voltak barátaim, mert tanárgyereknek lenni nem olyan egyszerű... a szüleim naponta veszekednek, szinte minden nap arra ébredek, hogy veszekednek, idegileg ki vagyok merülve... soroljam? Mi szenvedésen mentél te keresztül, ami mellett úgy "szereted" a párodat, hogy megcsalod? Én erre képtelen lennék.

2008. dec. 18. 22:04
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Hát már ne is haragudj, nem bántani akarlak, de ez közel sem szeretet, szerelem meg végképp nem. Miközben mással csókolózol, akkor is arra gondolsz, hogy mennyire szereted? Nem kellene őt tévhitben hagynod, hogy minden rendben van. Az pedig, hogy nehéz a helyzeted, arra én is kíváncsi lennék... Az én helyzetem megegyezik a kedves utolsó válaszolóéval (vagyis azzal, aki leírta azokat az okokat, amelyek által TÉNYLEG egy nehéz helyzet jön létre), mégsem jutna eszembe sosem megcsalni a szerelmemet. Mindkettőtök érdekében gondolkozz el ezen nagyon!
2008. dec. 18. 22:29
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Lehet erős, amit írok, de gondolkozz el rajta alaposan kérlek!

Szerethetsz tisztán úgy egy embert, hogy tudatosan fájdalmat okozol neki és megalázod? Ha szereted, akkor nem épp az ilyen helyzetektől kellene óvnod?

Azt, hogy összevesztél a családoddal, biztos, hogy érte tetted? Nem csak menekültél otthonról és volt, akihez mehettél? Nem csak menedék, aki mindig befogad és tudod, hogy tőle megkapod azt a szeretetet, amire vágysz? Egy biztos pont az életedben, akit nehezen engedsz el, pusztán magad miatt, puszta önzésből? Ezért nem vagy őszinte? Hogy ő se hagyjon el?

Nem lehet, hogy te már csak szánod, sajnálod őt és ezért nem hagyod el és még csak az igazat sem tudhatja?

Nekem az az érzésem, (ha az általad állított tényt vesszük figyelembe, hogy nem szereted a másik srácot és nem is vágysz rá) hogy a párodat valóban nem szerelemből szereted, hiszen az egész lényed egyértelműen jelez, nem ő kell, hanem valaki más! Még ha nem is ez a barát, de másik férfi.

És kérlek a saját bűnöd ne vetítsd ki rá, ne legyen ártatlanból bűnbak! Nem hiszem, hogy megcsalt, kibírható több idő is testi kapcsolat nélkül!

Most nem csak neki hazudsz, hanem magadnak is. Engedd el, ne kelljen egyszer arra eszmélnie, hogy az eltöltött évek mind csak hazugság! Fájni fog, de ha valóban becsülöd és tiszteled, mint embert, megteszed!

2008. dec. 19. 08:05
 15/26 Srapnel ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, így elolvasva azokat, amiket írtál, azt gondolom, hogy te inkább magadat szereted.
2008. dec. 19. 09:46
 16/26 anonim válasza:
100%
Egy hülye csitri vagy.... csak idő kérdése mikor fogsz értelmesen gondolkozni...
2008. dec. 19. 13:07
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Utolsónál a pont. Tényleg az vagy, amit ő írt. 14 évesen nehogy már világfájdalmad legyen egy tiniszerelmes szakítástól. Megcsaltad 2x és aztmondod szereted.. úristen.. ááá. Tudod kit sajnálok? Azt a szerencsétlen barátodat. De őt nagyon. Én a helyedben szakítanék vele. Az lenne neki a legjobb..
2008. dec. 19. 17:19
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
sajnálom a barátod.. nem értem hogy lehet valakit így "szeretni" ha megcsalod.. legyél őszinte és mondd el neki..aztán majd kiderül milessz.de ne csodálkozz ha elhagy..
2008. dec. 19. 20:40
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

15 éves...hát kislány sztem

1:ha szeretnéd nem csalnád meg

2:3 nap, 3 nap?????ő rád egy évet várt...

3:sok mindent megtennél érte?Arra sem voltál képes hogy zárva tarsd a lábad...

4:egy kapcsolat alapja az őszinteség...

Ne haragudj, de ez szánalom...nem nekünk kell mentegetőznöd..nézz a tükörbe..azt mondod szereted , de csak miután lefeküdtél egy másikkal...tudod z mien?mint amikor evés után eldöntöm hogy fogyókúrázok...A barátod nem ezt érdemli, mond el neki , hagyd rá a döntést, bár én a helyében egy percig sem sírnék utánad....

lehet lepontozni....egy kapcsolatban kell az őszinteség ,bizalom, hűség...nálatok egyik sincs meg...

2008. dec. 20. 00:50
 20/26 A kérdező kommentje:
na idefigyeljen mindaz aki csitrinek v éppen nem leírt de rá utaló szavakkal illetett! mindenki magából indul ki, ja és az utolsó válaszolónak írnám h nem tettem szét a lábam senki másnak fogd fel h csak csók volt! ja és megbeszéltük mert nem tudtam ezzel a tudattal élni, mert egy jó kapcsolat alapja az ha az ember mindent meg tud beszélni! nem érdekel h mit mondotok de mivel ő is szeret ezért nem tudott elengedni, fájt neki de kiengesztelhető! ne ti mondjátok már meg nekem azt h mi a szerelem! amúgy megalázni nem fogom meg nem is tettem mert pont ez az ez egy titkos kapcsolat ugyanis sokkal idősebb nálam! a szüleink tudják de más nem (csak még esetleg a közös barátaink)! ja ha én "csitri" vagyok kíváncsi lennék a ti életetekre, biztosra veszem h tökéletesek vagytok, ti is nézzetek magatokba, olyan könnyű mást megbántani.............
2008. dec. 24. 09:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!