Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jelent valamit? Érzek iránta valamit? Van egy másfél éves kapcsolatom,a barátomat megcsaltam 2-szer az egyiket elmondtam neki de a másikat nem!
van egy másfél éves kapcsolatom,a barátomat megcsaltam 2-szer az egyiket elmondtam neki de a másikat nem! na most amelyikről nem tud az tavaly történt és a fiú azóta már elment a suliból nem találkoztunk 1évig de ma újra összefutottunk, nem tetszik nekem meg semmi ilyesmi de nem tudtam ellent mondani a csókjának! én mondtam neki h nem szabad és fél órán keresztül el is tudtam húzni a dolgot csak az a baj h mindketten akartuk de nagyon!
de én SZERETEM a barátomat méghozzá nagyon! mindent megtesz értem ő is nagyon szeret és ő ezt nem érdemli meg! segítsetek!! kétségbe vagyok esve! nem akarom elveszíteni!
1. A kor is számít.
2. A "mindenki magából indul ki" tipikus csitri visszamondás.
Ennyi.
Neked gőzöd sincs a szerelemről, ha így beszélsz, kedves kérdező.
Tanulj meg szeretni, de úgy igazán, minden mélységével és magasságával együtt.
Tanulj meg ÍGY szeretni, és akkor megtudod, mi az az igazi szerelem, az igazi szeretet, én azt kívánom neked, hogy csak 1 embert tudj így szeretni, és akkor majd ha visszanézel a most általad leírtakra, szégyellni fogod magad érte, ÍGY tanulj meg szeretni, leírom, íme, mert csak ez a tiszta érzés:
"A szeretet türelmes, a szeretet jóságos,
A szeretet nem féltékeny,
Nem kérkedik, nem gőgösködik,
Nem tapintatlan, nem keresi a magáét,
Haragra nem gerjed, a rosszat föl nem rója,
Nem örül a gonoszságnak,
De együtt örül az igazsággal.
Mindent eltűr, mindent elhisz,
Mindent remél, mindent elvisel.
A szeretet soha el nem múlik."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!