Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jelent valamit? Érzek iránta valamit? Van egy másfél éves kapcsolatom,a barátomat megcsaltam 2-szer az egyiket elmondtam neki de a másikat nem!

Figyelt kérdés

van egy másfél éves kapcsolatom,a barátomat megcsaltam 2-szer az egyiket elmondtam neki de a másikat nem! na most amelyikről nem tud az tavaly történt és a fiú azóta már elment a suliból nem találkoztunk 1évig de ma újra összefutottunk, nem tetszik nekem meg semmi ilyesmi de nem tudtam ellent mondani a csókjának! én mondtam neki h nem szabad és fél órán keresztül el is tudtam húzni a dolgot csak az a baj h mindketten akartuk de nagyon!

de én SZERETEM a barátomat méghozzá nagyon! mindent megtesz értem ő is nagyon szeret és ő ezt nem érdemli meg! segítsetek!! kétségbe vagyok esve! nem akarom elveszíteni!

2008. dec. 18. 20:55
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
azt hiszitek nem tudom h csúnya sőt nagyon csúnya dolog volt??!! de! én is tisztában vagyok vele és meg is bántam, de nagyon ha még egy ilyen előfordulna akkor én fogok vele szakítani mert az már tényleg csak szoros barátság lenne és nem szerelem! nem az volt a kérdésem h csitri vagyok v nem! hanem h a fiú iránt érzek vmit v sem! oda kellene figyelni és aztán lehet csak dumálni!
2008. dec. 24. 09:10
 22/26 A kérdező kommentje:
ja és a kor nem számít! lehet h nektek olyan kevésnek tűnik a 15 év de tudjátok ez csak az év! sokkal komolyabb és fejlettebb vagyok (nem csak külsőre) mint a velem egykorúak! és sztem nem ezen az oldalon kell egymást le csitrizni és trágár szavakkal illetni, keressetek egy másikat!
2008. dec. 24. 09:14
 23/26 anonim ***** válasza:
Azt kérdezed, hogy szerintünk szereted-e a srácot vagy sem. De az iménti kommented egyikében írtad, hogy ne akarja már elmagyarázni neked senki sem, hogy mi az a szerelem! Azzal győzködsz minket, hogy ez tiszta meg erős szerelem, még a részedről is. Kérdeztél valamit és ha nem olyan választ kapsz, amit hallani akarsz, akkor mi vagyunk a szemetek? Meg egyébként is, te magad megadod rá a választ a kommentárjaidban. Akkor nem értem minek kérdezel bármit is, ha nem engeded, hogy kifejtsük a véleményünket? Egyébként az egészet nem értem, felőlem felháborodhatsz a válaszokon, de te tényleg azt vártad, hogy a leírt történetedre bárkitől is pozitív visszajelzést kapsz?
2008. dec. 25. 20:20
 24/26 Srapnel ***** válasza:

1. A kor is számít.

2. A "mindenki magából indul ki" tipikus csitri visszamondás.

Ennyi.

2008. dec. 25. 22:14
 25/26 anonim ***** válasza:
Hűűűűűha te aztán VALÓBAN érettebb lehetsz a korodnál. Hát közel sem vagy az. Amikor szerelmes valaki, nem csalja meg a másikat. Nem tudom, mit vártál a kérdésedre, mert hogy erre jót és kedveset NEM LEHET írni.
2008. dec. 26. 13:55
 26/26 anonim ***** válasza:

Neked gőzöd sincs a szerelemről, ha így beszélsz, kedves kérdező.

Tanulj meg szeretni, de úgy igazán, minden mélységével és magasságával együtt.

Tanulj meg ÍGY szeretni, és akkor megtudod, mi az az igazi szerelem, az igazi szeretet, én azt kívánom neked, hogy csak 1 embert tudj így szeretni, és akkor majd ha visszanézel a most általad leírtakra, szégyellni fogod magad érte, ÍGY tanulj meg szeretni, leírom, íme, mert csak ez a tiszta érzés:

"A szeretet türelmes, a szeretet jóságos,

A szeretet nem féltékeny,

Nem kérkedik, nem gőgösködik,

Nem tapintatlan, nem keresi a magáét,

Haragra nem gerjed, a rosszat föl nem rója,

Nem örül a gonoszságnak,

De együtt örül az igazsággal.

Mindent eltűr, mindent elhisz,

Mindent remél, mindent elvisel.

A szeretet soha el nem múlik."

2008. dec. 27. 00:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!