Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél éve van egy titkos kapcsolatom, mit tegyek?
Hosszú lesz egy kicsit. 5 éve párkapcsolatban élek. Mindenünk megvan,mindkettőnk jól fizető állással rendelkezik,és egy helyen dolgozunk. Ő Ff/36, én N/26.
Mégsem vagyok boldog,úgy érzem,hiába minden,egy valami hiányzik,vagyis hiányzott az életemből: a szex.
Ugyanis 2 éve lassan nem feküdtünk le egymással. Nem járunk sehova,csak a munka,és itthon is csak dolgozunk mindketten (sem egy vacsora,sem egy fagyizás stb).Nyaralni megyünk évente,de ennyi. Ápolt,önmagamra és környezetemre is igényes,mások szerint szép nő vagyok. Mégis borzasztóan bánt,hogy nem ér hozzám. Valahol kisiklott ez az egész. Úgy érzem,már nem kívánom őt én sem,és el sem tudom képzelni,hogy lefeküdjünk. Rengetegszer mondtam neki,hogy beszéljük meg,és tegyünk végre a kapcsolatunkért,mert ez így jóra nem vezet. 2 éve nem csókolóztam,hiányzik egy szenvedélyes csók,egy ölelés stb. De azóta sem semmi,és mintha a falnak beszélnék. Sőt,ha szóba jön,azt mondja őt hibáztatom,holott én is kezdeményezhettem volna 2 év alatt. Valahol igaza van,de ha ő annyira kívánna,miért nem tépett szét az elmúlt évek során egyszer sem? Eljegyzett pár évvel ezelőtt. Így akarunk mi házasságot? Netán gyereket? Majd a gólya hozza esetleg? Sajnálom,nem tudok szex nélkül élni. És itt a történet csúcspontja: Fél éve megismerkedtem a munkahelyemen egy férfival. Egymásra néztünk,és majd felrobbant köztünk a levegő. Részemről szerelem első látásra,már ha van ilyen. Elkezdtünk találkozgatni titokban,és lefeküdtünk. A viszonyunk fél éve tart. Ez az érzés,szerelmesnek lenni... leírhatatlan! Így 26 évesen,elhanyagolva,besavanyodva végre igazi érzéseket élek át! Úgy érzem,újra élek,újra nő vagyok,és nem csak a háztartásba menekülök. Szenvedélyes csókok, és eszméletlen jó szex. De a párom sejti,mi folyik a háta mögött... Mondta a szeretőm (nevezzük annak,hisz jelenleg csak az),hogy jó lenne,ha hozzá költöznék,és elhagynám a párom. Végre felvállalnánk a kapcsolatunkat. Tudom,nem csinálhatom ezt örökké,lépnem kell,illetve választanom,mégis hezitálok. Válasszam a szerelmet,vagy maradjak ebben a kapcsolatban érzelmek nélkül,a megszokás uralmában. Itt van minden eddig megszerzett javam,és nehéz feladni. De meg kell adnom magamnak a lehetőséget,és a jelenlegi páromnak is,hogy újra boldogok legyünk. Tudom,nem etikus dolog,amit csinálok,de kb 24 éves korom óta kimaradt a szex az életemből,és hiányzott. Talán nem így kellett volna megoldanom... Helyre lehetne még hozni ezt a kapcsolatot? Vagy egyáltalán érdemes? Megéri feldobni ezt az 5 évet,azért mert most jelenleg szerelmes vagyok?
Én sem értem mit ülsz ebben még. Van egzisztenciád is, nem maradsz magadra, nem vagy kiszolgáltatva senkinek. Komolyan ha maradsz, akkor magadra vess. Szépen levezetted magadnak a dolgokat, cselekedj ezen érvek mentén!
A titkos párod meg mit gondoljon? Hogy ő nem ér annyit, hogy érte végre lépj?! Aláásod a bizalmát ezzel a tuyimutyi hozzáállással.29/N
Bocs, de mi az, hogy két éve nincs szex?
Ez az első hónap után kellett volna megbeszélni, hogy "mi van???"
1,5 éve hagytam volna ott.
Akkor el kellett volna hagynod. Mivel "nem vagy fából", így sejthetted, hogy ez tarthatatlan állapot, és tovább ücsörögni ebben a pocsolyában időpazarlás. Lehet minden más rendben, ha a szex nincs, és hajlandóságot sem mutat, hogy változtasson. Mégis mit vártál?
A megcsalásról megvan a véleményem, nem mentség, hogy nem vagy fából. Nem akkor kell kilépni egy kapcsolatból, mikor már megvan a következő férfi.
Nőként írom.
Mivel azt írtad, hogy megpróbáltad megbeszélni és megoldani vele a kapcsolati problémát, de ő ebben nem igazán volt partner így én azt mondanám, hogy ennél jobb már nem biztos, hogy lesz. Fiatal vagy még ahhoz, hogy nem merj változtatni. Szerintem sem kell folytatnod egy olyan partnerrel aki nem is partner.
Azért jóval elegánsabb lett volna ha szakítás után fekszel csak le a másikkal. Nekem úgy tűnik, hogyha nem jött volna össze a szeretőddel a dolog azért biztonsági kapaszkodónak még ott tartottad volna a jelenlegi párod, még ha nem is vagy boldog mellette. Úgy tűnik mintha nem azért akarnál szakítani a jelenlegi pároddal mert nem vagy boldog mellette hanem mert feltűnt egy jobb lehetőség, így viszont én a szeretőd iránti érzéseidet is megkérdőjelezném. Ha nála is feltűnik egy jobb parti akkor ő is megy a kukába?
Én azt mondanám, hogy hagy ott a jelenlegi kapcsolatot és ne ugorj egyből bele egy másikba, inkább gondold át, hogy pontosan mit is akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!