Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy második (titkos) telefont mennyibe kerül kb beszerezni mindenestől? És hová, milyen helyekre érdemes eldugni?
Nyilván a telefon lehet minél egyszerűbb, nyomógombos is akár, csak telefonálásra és SMS-re.
És ha feltöltőkártyás, akkor nem érkezik hozzá soha semmilyen számla sem, ugye?
És mégis minek?
A telefonnak pont az a lényege, hogy el lehet érni. Ha csak sutyiban tudod elővenni, mikor a másik nincs a közelben, akkor tök felesleges.
Eldugni sincs értelme, mert úgy is elő fog kerülni. Teszem azt: fel kell tölteni.
Ráadásul instant bukta, mert azt aztán ki nem magyarázod.
Nem való neked a félrelépősdi. Olyan buta vagy, hogy csak idő kérdése, mikor buksz le. Pár alkalom után jön a balhé.
Akkor már egyszerűbb lenne most szakítani.
Nekem anno még fénykoromban volt titkos telefonom!Ugyanolyant vettem,mint az volt,amit használtam amúgy is.Így ha a kezemben volt mikor belépett a pasim,kisebb volt az esélye,hogy lebukok!Feltöltő kártyás volt,és még boltban lehetett feltöltő plasztik kártyát venni,azzal töltöttem!Nincs erről számla!Ez volt a kérdés része!
A véleményem erről ma már más.Szánalmasnak tartom,és nem vagyok büszke rá!Ha újra kezdeném,nem tennék ilyent!!!Vigyázz!Mert ha titokban szeretnéd csinálni,azt jelenti,nem akarod elveszíteni a párod,viszont sokkal nagyobbat veszítesz mint amit nyersz ezzel a "játékkal"!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!