Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Egy második (titkos) telefont...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy második (titkos) telefont mennyibe kerül kb beszerezni mindenestől? És hová, milyen helyekre érdemes eldugni?

Figyelt kérdés

Nyilván a telefon lehet minél egyszerűbb, nyomógombos is akár, csak telefonálásra és SMS-re.

És ha feltöltőkártyás, akkor nem érkezik hozzá soha semmilyen számla sem, ugye?

2017. okt. 10. 11:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
95%
Nagyjából 2-3 ezer forint. Mélyen a fenekedbe érdemes dugni kivéve, ha gyakran vannak anális játékok a pároddal.
2017. okt. 10. 11:52
 2/13 anonim ***** válasza:
94%

Sokba.

Inkább ásd el magad.

2017. okt. 10. 11:53
 3/13 anonim ***** válasza:
92%
Nem lehetsz valami túl okos, ha ide írsz egy ilyen ratyi kérdést..
2017. okt. 10. 12:01
 4/13 anonim ***** válasza:
88%
Nyilván troll, nem érdemes etetni!
2017. okt. 10. 12:02
 5/13 anonim ***** válasza:
94%
Kérd meg a párodat, hogy vigyázzon rá
2017. okt. 10. 12:08
 6/13 anonim ***** válasza:
94%
Gerinced mellé. Azt már jól eldugtad :"D.
2017. okt. 10. 12:13
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
A furdoszobaba.
2017. okt. 10. 12:53
 8/13 anonim ***** válasza:
42%

És mégis minek?

A telefonnak pont az a lényege, hogy el lehet érni. Ha csak sutyiban tudod elővenni, mikor a másik nincs a közelben, akkor tök felesleges.

Eldugni sincs értelme, mert úgy is elő fog kerülni. Teszem azt: fel kell tölteni.

Ráadásul instant bukta, mert azt aztán ki nem magyarázod.

Nem való neked a félrelépősdi. Olyan buta vagy, hogy csak idő kérdése, mikor buksz le. Pár alkalom után jön a balhé.

Akkor már egyszerűbb lenne most szakítani.

2017. okt. 10. 14:34
 9/13 anonim ***** válasza:
65%
Nyomorék.
2017. okt. 10. 14:52
 10/13 anonim ***** válasza:
41%

Nekem anno még fénykoromban volt titkos telefonom!Ugyanolyant vettem,mint az volt,amit használtam amúgy is.Így ha a kezemben volt mikor belépett a pasim,kisebb volt az esélye,hogy lebukok!Feltöltő kártyás volt,és még boltban lehetett feltöltő plasztik kártyát venni,azzal töltöttem!Nincs erről számla!Ez volt a kérdés része!

A véleményem erről ma már más.Szánalmasnak tartom,és nem vagyok büszke rá!Ha újra kezdeném,nem tennék ilyent!!!Vigyázz!Mert ha titokban szeretnéd csinálni,azt jelenti,nem akarod elveszíteni a párod,viszont sokkal nagyobbat veszítesz mint amit nyersz ezzel a "játékkal"!!

2017. okt. 11. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!