Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másfél éves titkos kapcsolat után még mindig nem akar elválni! Erdemes kiugrasztani a nyulat a bokorból, és küldeni egy üzenetet a feleségének?
Igen, érdemes!
Jobb, ha tudja, hogy milyen alak a férje.
És akkor már legalább a felesége válni akar.
Veled csalja a feleségét? Téged kivel fog megcsalni???
Kiugrasztani a nyulat? Szerintem akkor fogsz két szék közzé esni. Te leszel a fekete bárány, akit nő és férfi egyaránt gyűlölni fog. Szerintem keress egy értelmes férfit, aki nem hiteget másfél éven keresztül
Csináld, aztán tiéd lehet ez a férfiak gyöngye. :-)
Legalább a felesége megszabadul a hulladék férjétől.
"Nem akarok örökre második lenni ezért értesíteném a felesegét , és muszáj lenne elválnia."
Pedig egy ilyen férfi mellett örökre második leszel.
Előbb mikor az asszony mellett vagy, és veled csalja a nőt.
Aztán mikor Te leszel az asszony, és melletted lesz egy fiatalabb, csinosabb szerető, hiszen ami egyszer már bejött, azt miért hagyná abba másodjára.
Akivel én voltam az a férfinak nem felesége volt, csak barátnője. Egyszer besokalltam és mindent elküldtem neki. A beszélgetéseket ahol írta nekem a drága pasija hogy szeret engem, milyen volt a szex,mikor találkozzunk, a buszjegyeket, milyen rossz a kapcsokata, szakítani akar a barátnőjével stb..szóval minden ott volt dátummal együtt feketén fehéren. Erre azt írta vissza a csaj hogy biztos hazudok, csak tönkre akarom tenni a kapcsolatukat és szálljak le róluk. Akkor elegem lett, letiltottam mind a kettőt a francba. Azóta is együtt vannak, de a pasi továbbra is fent van szexpartnerkeresőkön.
Szerintem hagyd mert ha le is buktatod akkor se biztos hogy veled maradna rendes kapcsolatra, csak a feleségének magyarázkodna. Az ilyenek mindent kimagyaráznak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!