Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másfél éves titkos kapcsolat után még mindig nem akar elválni! Erdemes kiugrasztani a nyulat a bokorból, és küldeni egy üzenetet a feleségének?
Figyelt kérdés
2017. júl. 2. 19:52
41/41 anonim válasza:
Amúgy meg lehet ha nem válna el akkor sem Te lennél nála a befutó..érted..? A szex nem jelent semmit, tökéletesen külön tudják választani..nekem a legjobb barátom lett sosem hittem volna sokszor hív, kéthetente találkozunk szex nyugdíjastempóban:(../42 vagyok/...én nem erőltetem nem lehet gondolj bele ott a ház ezeknek is mi van ha te is dobod fél év múlva egyedül marad, a gyerekei ellene hergelve...és még fizethet is gyerektartást stb..... inkább elviseli ezt már ismeri....majd ha elég erős lesz a kapcsolatotok erről beszéltél már vele amúgy, mik a tervei stb.? ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!