Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másfél éves titkos kapcsolat után még mindig nem akar elválni! Erdemes kiugrasztani a nyulat a bokorból, és küldeni egy üzenetet a feleségének?
Én is voltam szerető. Nekem ilyet mondott,ha nem lenne a gyerek már rég ott hagyta volna,mondom aha persze...
Aztán előttem szidta a feleségét ez ilyen hülye meg stb...
Margit noooormális?
Azt hiszed majd ezekután összejön veled?
Hahahahah ne nevettess, téged csak dug.
Ha annyira rossz lenne akkor lépne.
Téged jó dugni.
Olyan férfival jöjj össze a változtat az életen. Ő csak szeretne.
Buta liba.
Ne ezért mondom én mindig, hogy nem érdemes belemászni más kapcsolatába, házasságába, mert nemcsak ronda dolog,de sose leszel boldog. Azért a pár szexért meg nem éri meg lemenni kutyába: ugrani, mikor kellesz, de amúgy kussolva vársz a sorodra.
Az a férfi sose lesz 100%-ban a tied, akkor se, ha kipakolsz a feleségnek. Fentebb már elmondták, miért.
El fog válni, de, hogy veled lesz egy ilyen után az enyhén szólva kétséges. Ne lepődj meg, ha elküld az anyádba. Viszont a csajjal legalább jót tennél.
30/f
En a megcsalt feleseg oldalarol irok.
Ne remenykedj.Ha megtudja,es kirugja a ferjet,.meg mindig osszejohetnek....nem biztos,h attol te nyersz,ha a te karjaidba .enekul se.Legfeljebb teged csal majd a felesegevel...
Ha meg megse rugja ki es nem hisz neked,megint megszivtad.
Szereztel ket orok ellenseget.
En is gyulolom az ex szetetot azota is,pedig sok sok ev eltelt.
Ezekről a posztokról mindig egy lány barátom jut eszembe, és az, hogy neki milyen fényes jövője lett.
32 évesen jött össze egy nős, 3 gyerekes, igazi szépfiúval. 36 éves volt, amikor a pasas először mert egyáltalán a baráti társaságába elmenni úgy, hogy éveken át be volt harangozva, hogy aztán jön a pasas (az az alkalom is egy világtól elzárt kulcsosházban történt, ahol kb 20km-es körben nem volt másik ember, mindenki figyelmeztetve lett, hogy nehogy olyan fotót posztoljon, amin a férfi látszik).
Most 39 éves múlt, de még mindig sok 30 éves nő megirigyelhetné, nagyon szerencsés, fiatalos adottságai vannak, a pasi még mindig a családdal (majd válik, ha a gyerek iskolába ment, majd ha a középső gyerek, majd ha a kisebbik gyerek, a kicsi most beteg, fél év a kezelés, most nem hagyhatja cserbe, etc-etc).
A lány pedig szépen az egész harmincas életét rááldozta egy pasira, akitől jó esetben kapott heti 2 dugást. De nagyon maximum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!