Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másfél éves titkos kapcsolat után még mindig nem akar elválni! Erdemes kiugrasztani a nyulat a bokorból, és küldeni egy üzenetet a feleségének?
Nem fog elválni. A legritkább esetben válnak el a szerető miatt.
Ha szól a feleségének, akkor ő lehet, hogy beadja a válópert, de abban ne reménykedj, hogy a pasi ezek után szóba fog állni veled.
Az a baj, hogy ahogy a
#10-es válaszoló is írta. A végén együtt fognak maradni és az is lehet, hogy te hozod majd helyre a házasságukat.
Sajnos nagyon sokan megszívják az ilyen szeretői viszonyokat, az egyedülálló fél szívja meg természetesen. Beleszeret abba a nőbe, vagy férfiba aki végül a párja mellett dönt.
Néha eltöprengek rajta, hogy egyszerűen azt kellene hazudnom a nőknek, hogy van feleségem.
Onnantól kezdve úgy tűnik, hogy bármilyen megaláztatást elviselnek, és rögtön marha kívánatos lesz a férfi a szemükben.
Lehet, hogy veszek is holnap egy gyűrűt, mert az a wild card ahhoz, hogy a nő minden eszét elveszítse velem kapcsolatban :)
" Nem akarok örökre második lenni ezért értesíteném a felesegét , és muszáj lenne elválnia."
Ez azért okos gondolat, mert ez esetben lehet, hogy elválnának a feleségével, de ezek után nemhogy második lennél, de még a sorba se tudnál visszaállni. Viszont legalább megtanulnád, hogy házas férfiakkal nem kezdünk, mert ők csak üríteni járnak a szeretőbe.
Mikor szerető voltam akkor nekem a férfi megmondta a szemembe hogyha lebuktatom akkor hiába fog szakítani vele a barátnője, ő sosem lesz velem és egy életre elfelejthetem...
Szerintem valami ilyesmire számíts.. de sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!