Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Másfél éves titkos kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másfél éves titkos kapcsolat után még mindig nem akar elválni! Erdemes kiugrasztani a nyulat a bokorból, és küldeni egy üzenetet a feleségének?

Figyelt kérdés

2017. júl. 2. 19:52
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
100%

Nem fog elválni. A legritkább esetben válnak el a szerető miatt.

Ha szól a feleségének, akkor ő lehet, hogy beadja a válópert, de abban ne reménykedj, hogy a pasi ezek után szóba fog állni veled.

2017. júl. 2. 20:34
 12/41 anonim ***** válasza:
100%
Az egy dolog, hogy esetleg ezek után már nem lenne visszaút és "muszáj" lenne válnia, de hogy nem veled akarna lenni felvállalt, teljes értékű kapcsolatban, az is szinte biztos. Ha akarna, akkor nem kellene belőle kikényszeríteni, amire biztosan nem az a reakció lenne, amire vágysz.
2017. júl. 2. 20:35
 13/41 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen nem értem, hogy mire jó ez neked?
2017. júl. 2. 20:39
 14/41 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el,ha kiderül ,akkor se válnak el,utána a pasi megfog utálni és soha nem fog veled találkozni ez lesz a sorsod...
2017. júl. 2. 20:46
 15/41 Költőnő? ***** válasza:
100%
Csak egy újabb naiv nőstény
2017. júl. 2. 20:48
 16/41 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy ahogy a

#10-es válaszoló is írta. A végén együtt fognak maradni és az is lehet, hogy te hozod majd helyre a házasságukat.

Sajnos nagyon sokan megszívják az ilyen szeretői viszonyokat, az egyedülálló fél szívja meg természetesen. Beleszeret abba a nőbe, vagy férfiba aki végül a párja mellett dönt.

2017. júl. 2. 20:50
 17/41 anonim ***** válasza:
87%

Néha eltöprengek rajta, hogy egyszerűen azt kellene hazudnom a nőknek, hogy van feleségem.

Onnantól kezdve úgy tűnik, hogy bármilyen megaláztatást elviselnek, és rögtön marha kívánatos lesz a férfi a szemükben.

Lehet, hogy veszek is holnap egy gyűrűt, mert az a wild card ahhoz, hogy a nő minden eszét elveszítse velem kapcsolatban :)

2017. júl. 2. 20:52
 18/41 anonim ***** válasza:
100%

" Nem akarok örökre második lenni ezért értesíteném a felesegét , és muszáj lenne elválnia."

Ez azért okos gondolat, mert ez esetben lehet, hogy elválnának a feleségével, de ezek után nemhogy második lennél, de még a sorba se tudnál visszaállni. Viszont legalább megtanulnád, hogy házas férfiakkal nem kezdünk, mert ők csak üríteni járnak a szeretőbe.

2017. júl. 2. 21:01
 19/41 anonim ***** válasza:
92%
Ha eddig nem vált el már semmi esélyed. Én találkoztam a feleseggel mikor ebben a cipőben jártam,de nem sok mindent értem el vele. Elmondtam neki mindent, meghallgatott, de utána leütött és hasba rúgott, mert karatézni tanult vagy mit. Otthagyta a pasit, de az hónapokig könyörgött neki, és felém meg felém sem nézett.Mikor elváltak, a nőnek lett új pasija akkor jött vissza hozzám és magyarázkodott, hogy csak a vagyonert harcolt nem a nőért, de engem szeret... Na, itt lett sok már nekem is, majnem egy évig nem keresett, nem is beszélt velem és csak a vagyonért harcolt..Akkor miért nem találkozhattunk legalább titiokban?Szóval hazudozott össze-vissza, kár volt rá pazarolnom az időmet, soha többé nem állnék le olyannal aki a FELESÉGÉNEK hazudik, mert akkor tuti hogy nekem is fog.Jobban jársz ha keresel mást, de a feleségnek küldhetsz üzenetet(Ne személyesen !) hátha lesz annyi esze, hogy megszabadul tőle.
2017. júl. 2. 21:21
 20/41 anonim ***** válasza:
96%

Mikor szerető voltam akkor nekem a férfi megmondta a szemembe hogyha lebuktatom akkor hiába fog szakítani vele a barátnője, ő sosem lesz velem és egy életre elfelejthetem...

Szerintem valami ilyesmire számíts.. de sok sikert!

2017. júl. 2. 21:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!