Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Másfél éves titkos kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másfél éves titkos kapcsolat után még mindig nem akar elválni! Erdemes kiugrasztani a nyulat a bokorból, és küldeni egy üzenetet a feleségének?

Figyelt kérdés

2017. júl. 2. 19:52
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
35%

A lehető legrosszabb lenne ha te világosítanád a feleséget...

Kultúrált büszke nő nem tesz ilyet...

Pattintsd le azt a férfit és kész...

Én elhagytam a feleségem a szerelmem miatt...de ő nem hagyta el a férjét,nekem meg eszembe sem jutott hogy jelezzek neki...Sajnos megtette más...áll a bál..

És hogy valaha lehetünk-e egy pár..?

2017. júl. 3. 17:11
 32/41 anonim ***** válasza:
97%
A vesztes így is,úgyis te leszel a végén...
2017. júl. 3. 19:53
 33/41 anonim ***** válasza:
92%
Nyugodtan! Lesz egy kis cirkusz otthon,meg mosolyszünet,de persze nem fognak elválni.
2017. júl. 3. 22:11
 34/41 anonim ***** válasza:
100%
Ha írsz azzal elveszted, mert Téged kirúg. Lehet válik, de majd egy 3. lesz a befutó. Ha tényleg Téged szeretne akkor ennyi idő a latt vagy elvált volna, vagy ha a jogi része nem is lenne lerendezve, akkor is nyílt lenne a a dolog és lennének terveitek a jövőre nézve. Én is voltam így anno, de ott a pasi elmondta saját maga a felségnek, nem kellet egy szóval sem mondanom, soha nem is mondtam volna ilyet. Nem is tudtam, hogy elmondja, nekem már utólag monda meg. És pár hónap után, nem évek után. Egyből gondolkodott, hogy nagyobb lakás, gyerekkel is beszélt, tervezett. A sors kegyetlensége miatt aztán más lett, de az egy másik történet. Szóval akinek otthon tényleg nem jó már, az saját maga otthon szépen leültet mindenkit, elmondja maga, tervez hogyan tovább, nem kifogásokat keres és legfőképpen saját magától, egy szóval sem kell említeni neki, de mg célozni sem.
2017. júl. 4. 09:59
 35/41 anonim ***** válasza:
100%

óóóóó engem is másfél éve hiteget nem egy pasiról van szó??

:D

őszintén mit vársz tőle...vagy ennyire gyáva vagy nem akar lépni...melyik lenne neked jobb verzió? :( No majd még írom ami eszembe jutott..én két hét után küldtem el először rájöttem kamu, a nejével mentek családi vacsira pedig állítólag már szét akarnak menni meg megcsalta blalba:D.....beköltözhetnénk lassan egy nyájba birkának nem tűnne fel :D...

2017. júl. 10. 09:13
 36/41 anonim ***** válasza:
100%
.....amúgy meg honnan tudod hogy Te vagy csak neki???..komolyan kérdem:(...
2017. júl. 10. 09:17
 37/41 A kérdező kommentje:
Nincs okom feltételezni, hogy más is van.
2017. júl. 10. 09:21
 38/41 anonim ***** válasza:
100%
....egyébként meg a volt férjem barátnőjéről tudtam a végén...azóta hét éve együtt élnek:)..én tökéletesen átérzem elkeseredettséged de ezzel nem előrébb hanem hosszú távon hátrébb jutsz! Sokan ilyenkor teherbe esnek óóó hány gyerek született már így, sajnos!!
2017. júl. 10. 09:25
 39/41 anonim ***** válasza:
..most még nincs de ha ráírsz-én is filóztam rajta nemrég:D- egy olyan lavinát indítasz el pffff...nem lesz hálás érte!! Más megoldást kell keresned én kivágtam akkor láttam rajta hogy megzuhant azóta megint szenvedek...hehhh de nekem is volt amiről ő nem tudott egy évig sza egál legalább..:P hálistennek a gyerekek már 20 évesek meg állítólag már el is költözött fél évre de ritka amikor egy pasi csak úgy megindítja a válást inkább ül a meleg f..sba..azt már tudja kezelni...képzeld csak magad a helyébe. Én is tűzbe tenném a kezem hogy nincs más meg látom rajta hogy szeret...de a tettei másfelé mutatnak hát most légy okos:(....éveket ne pazarolj azért ha fiatal vagy én már megtehetem...
2017. júl. 10. 09:30
 40/41 anonim ***** válasza:
35: tetszik az öniróniád. Legalább te jól látod az egészet, ilyen jó humor érzékkel keress egy normális pasit.
2017. júl. 10. 09:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!