Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűzlányal érdemes komoly kapcsolatot létesiteni?
ha ennyire nem bízol benne, akkor nem
24F
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..
Te tetted fel ezt a kérdést is? Szerintem ne pazaroljátok egymás idejét, ha ilyen szinten nulla a bizalom.
És ha tegyük fel, hogy megcsal, akkor mi van?
Nem lehet ilyen felfogással leélni egy életet,mert ennyi erővel azt javasolom, hogy ne is kezdjél párkapcsolatba.
Ha szakítasz valakivel, esetleg hűtlen lesz a partnered, ha becsapnak, hazudnak neked, akkor ott elszakad valami, hátast kell fordulni és nem visszanézni. Nem kell veszekedni, nem kell magyarázkodni, elfogadod a helyzetet és tovább lépsz.
Gondolom az motivál, hogy nem akarsz áldozat lenni, nem akarod átélni a bizalomvesztést.....elsőre tényleg vacak érzés, másodikra már nem igazán visel meg.
40F
Mondjuk ha már családot alapítasz a leányzóval és lesznek közös gyerekeitek, akkor már más a helyzet, de ez sajnos benne van a pakliban. Amíg nincsenek gyerekek, addig nem kell ezen agyalnod, utána már egészen más a helyzet.
40F
Mert feleségül akarod venni vagy mi????
Egyébként nekem a férjem vette el a szüzességem,és nem csaltam meg soha.Az meg hogy az ember egyszer egyszer elábrándozik teljesen normális,ne légy álszent,nyilván te is el-el gondolkodol rajta,hogy hogyan dugnád meg x-t vagy y-t.Ameddig gondolati szinten marad a dolog,addig nincs gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!