Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Egy második (titkos) telefont...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy második (titkos) telefont mennyibe kerül kb beszerezni mindenestől? És hová, milyen helyekre érdemes eldugni?

Figyelt kérdés

Nyilván a telefon lehet minél egyszerűbb, nyomógombos is akár, csak telefonálásra és SMS-re.

És ha feltöltőkártyás, akkor nem érkezik hozzá soha semmilyen számla sem, ugye?

2017. okt. 10. 11:51
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Na nézd meg Józsi. Csak tanácsokat kértem, erre maga az Isten mellém rendel a Mennyországból 12 angyalt egyfajta esküdtszékként. Igazából lehet Isten tényleg azt akarja hogy megváltozzak és másabb ember legyek, ha ennyire törődik velem.
2017. okt. 11. 21:24
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Nemcsak a vallásos emberek lehetnek (hogy is fogalmazzak finoman?) gerinces emberek!

Sőt! Nagyon sok vallásos elbújhat néhány pogány mögött. Ha már így felhoztad istent.

Mellesleg ha tényleg Józsi vagy akkor már nem is csodálkozok, hogy gerinctelen vagy. Az összes Jocika ilyen.

2017. okt. 11. 21:28
 13/13 anonim ***** válasza:
10es vagyok!Azt hittem normalisnak gondolod majd a valaszom!Magamat minősítettem bent!
2017. okt. 11. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!