Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen szürésekre érdemes ebben az esetben elmenni?
Figyelt kérdés
Feleségem tartott mellettem huzamosabb ideig egy szexuálisan igénytelen fiatalembert,de a fiatalember is tartott nem az igényességükről hires nőket,na most a feleségem döngette magát rendszeresen ezzel az egyénnel,nincsenek tüneteim de szeretnék egy teljeskörű szűrést nemi betegségekre nehogy lapangjon valami,járt igy valaki már? mi a teendő most?2017. aug. 8. 11:38
1/17 anonim 

válasza:

Elmész a bőrgyógyászatra és kérsz egy tesztet. Ők tudják, mit nézzenek.
2/17 anonim 

válasza:

Ja, a nejeddel eggyütt menjetek.
3/17 A kérdező kommentje:
a nejem engem nem érdekel csak tudtomon kivül nem akarok bekapni valamit,az én oldalamról nem jött be semmi ha van valami akkor ő hozott be valamit
2017. aug. 8. 11:43
4/17 anonim 

válasza:

Elmész a háziorvoshoz, elmondod neki és ő beutal szűrésre
5/17 anonim 

válasza:

Nem tudom most ,hogyan van, de úgy gondoltam, nem ártana, én simán besétáltam bőrgyógyászatra és elmondtam, mit szeretnék. Akkor is meg csinálták, ha lakhelyemtől távol kértem. Eredmény meg anonim. Nem postázva, szétkürtölve.
6/17 anonim 

válasza:

Ha tényleges vizsgálatot akar, nem csak bőrgyógyászati vizsgálat kell, hanem egy vérvétel sem árt
7/17 anonim 

válasza:

Bemész a dokihoz, elmondod a sztorit és gondolom tudni fogja, hogy hova küldjön tovább és milyen tesztre.
31/f
8/17 A kérdező kommentje:
látom nem egyszerű,jól kicseszett velem ez a ...
2017. aug. 8. 12:02
9/17 anonim 

válasza:

A bőrgyógyász, napi szinten ezzel foglalkozik. Ő, tudja, mi az ami kell hozzá.
10/17 anonim 

válasza:

A legegyszerubb ha elmesz veradasra!Az ott toled levett vert minden esetben ingyen megvizsgaljak kotelezoen a kovetkezokre:aids/hepatitis a-b/szifilisz.
Par het mulva megkapod az eredmenyeket postan!Ha valami nem negativ azonal latbi fogod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!