Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes megbocsátani egy 1 éves kapcsolatban a megcsalást, vagy lépjek tovább?
Fél éve történt, a nővel 2 hónapig volt együtt legalább.
Igazából nagy eséllyel nem fogom megbocsátani, csak azért kérdem, mert amint szembesíteni fogom ezzel, azzal fog jönni, hogy nem szabad a múlttal foglalkozni és hülye vagyok amiért ezen fennakadok és a semmin problémázok és úgyse találok még egy ilyen férfit...
Kíváncsi vagyok mit gondoltok erről a szituról.
én a helyedben azonnal szakítanék
egy ilyen patkányt ha nem fogsz ki azzal csak jól jársz...
24F
Csöbörből vödörbe, ez aztán a jó tanács.
Kérdező nem érdemes.Aki a köztetek lévő problémákat megcsalással oldja meg, az nem érdemel megbocsájtást.Találhatsz jobbat, de a számuk egyre csökken.Nagyon óvatosnak kell lenned.
Köszönöm a válaszokat. Összepakoltam a cuccaim, nemsoká elmegyek. Meglepődik majd, ha hazaér és nem talál se engem, se a cuccaim.:) Azért maradtam eddig vele, mert erre csak ma hívták fel a figyelmem, bizonyítékokkal együtt.
De most jön a vicces rész: közben az apja kirúgta őt a melóból a megbízhatatlansága miatt, konkrétan csütörtökig dolgozik még vele, utána mehet amerre lát.
Hát ez most nem az ő időszaka lesz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!