Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes megbocsátani egy 1 éves kapcsolatban a megcsalást, vagy lépjek tovább?
Fél éve történt, a nővel 2 hónapig volt együtt legalább.
Igazából nagy eséllyel nem fogom megbocsátani, csak azért kérdem, mert amint szembesíteni fogom ezzel, azzal fog jönni, hogy nem szabad a múlttal foglalkozni és hülye vagyok amiért ezen fennakadok és a semmin problémázok és úgyse találok még egy ilyen férfit...
Kíváncsi vagyok mit gondoltok erről a szituról.
azért majd mond el neki, hogy miért lett vége...
csak, hogy tudja!
24F
Hehe:) ezaz!
Végre egy életképes Nő!
Sok sikert a továbbiakban, biztos találsz nála ezerszer jobbat!!!
Köszönöm a jókívánságot, viszontkívánom! :)
Valószínűleg most azon agyal, hogy ezután a förtelmes nap után csak én leszek neki, itt fogom várni tárt karokkal, renddel, vacsival... De megnézném az arcát! :) Az élet most jól keverte a lapokat. :)
Majd megírom a végeredményt. :)
Tuti fel fog hívni. Na akkor megkapja majd a bizonyítékot (itt jönnek majd a fent említett dumák a részéről), utána jobb napokat, kitartást kívánok neki a továbbiakban, mert hogy ő most nagyon fordítva ül azon a bilin, az biztos. :)
Elkezdődött a buli. :)
Holnap jövök a hírekkel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!