Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes megbocsátani egy 1 éves kapcsolatban a megcsalást, vagy lépjek tovább?
Fél éve történt, a nővel 2 hónapig volt együtt legalább.
Igazából nagy eséllyel nem fogom megbocsátani, csak azért kérdem, mert amint szembesíteni fogom ezzel, azzal fog jönni, hogy nem szabad a múlttal foglalkozni és hülye vagyok amiért ezen fennakadok és a semmin problémázok és úgyse találok még egy ilyen férfit...
Kíváncsi vagyok mit gondoltok erről a szituról.
Ekezet nelkul irok most, hogy gyorsabb legyek, bocsanat:)
Na szoval, jol mondtam. Azt mondta hulye vagyok, ez a mult, o megvaltozott, ne torodjek ezzel, meg amugyis o nem ugy gondolta, nem volt komoly, csak szivatta, engem szeret es nekem nem hazudik.
Itt felvilagositottam ot is, meg a nekem irogato baratja baratnojet is (mert azt hitte o meggyoz, miutan nagyon joban lettunk), hogy mult, oke. De ha akkoriban tudom ezt meg, ugyanugy kiteszem a szuret, nem fogja semmisse tenni az, hogy kesobb tudom meg, es hogy nem en vagyok az, akivel o jatszadozhat, mert mint lathatja,en kib..szom. Utana azzal jott, hogy idejon hozzam, es addig cseszeget, mig ki nem megyek es meg nem beszelem vele. Mondom ezen nincs mit megbeszelni, vege, hagyjon beken. Itt megfenyegetett, hogy tonkretesz engem,zaklatni fog, amire sok szerencset kivantam neki, es mondtam, hogyha sikeresen zaklat, talan meg tavolsagtartasit is kerek. Egesz este hivogatott, most irogat.
Egyebkent amint megmutattam a bizonyitekot, meg probalt gyozni, hogy ez hulyeseg.
Raadasul meggyanusitott azzal, hogy hazudok neki, de amikor kerdeztem miben, nem valaszolt. :)
Szerintem nincs meg vege a partinak, nehezen fogja fel, hogy vegeztem vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!