Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Sok olyan házas nő van aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok olyan házas nő van aki vágyna titkos kapcsolatra? Aki elhanyagoltnak érzi magát? Korosztály szerint kik?

Figyelt kérdés
2017. júl. 27. 13:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Írassál ki róla népszavazást.
2017. júl. 27. 14:23
 2/11 anonim ***** válasza:
A nagyon elhanyagoltak. Biztos észreveszed majd, akit még te sem dugnál meg, azt valószínűleg más sem dugja.
2017. júl. 27. 14:34
 3/11 A kérdező kommentje:
Csak érdekelne mert volt egy ismerősöm aki azt mondta hogy 10bol 7..8 kíván éhezve mert otthon uncsi és nem is kapja meg amit szeretne.
2017. júl. 27. 15:27
 4/11 anonim ***** válasza:

Ilyet nem mernék mondani, hogy 10-ből 7-8.

Viszont, azt tapasztaltam, már nem kevés a húszas éveik végén, hiányérzettel élnek. Vannak akik válnak, vannak akik csak sóvárognak és vannak akik beszereznek egy szeretőt.

2017. júl. 27. 15:54
 5/11 A kérdező kommentje:
Egy ilyen nő engem is beszerezhetne. Úgy lennék szerető. 😶
2017. júl. 27. 16:15
 6/11 anonim válasza:
Hajrá kérdező, biztosan találsz. HÁny éves vagy egyébként?
2017. júl. 27. 17:52
 7/11 A kérdező kommentje:

Én 36 éves ffi vagyok Budapest.

Csak sajnos reg óta nem ismerkedtem ezért nehéz

2017. júl. 27. 18:02
 8/11 anonim ***** válasza:

Szomszédunkba volt ilyen történet 2 gyerek, jól éltek aztán anyuka félrejárt.

Apuka előtt lebukott, majd agyba főbe-verte a delikvenst.

Azután delikvens apukája és barátai felkeresték az apukát és őt meg ők verték meg.

Anyuka egyedül, szerető rehabra jár, mert szilánkosra törték a térdkalácsát - mit ad isten kőműves volt apuka, és egy kalapáccsal szétütötte a gyerek térdkalácsát- apuka előzetesben, a szerető apukájával, meg barátaival.

A legnagyobbat, meg a két kiskorú gyerek szívta.

Ahol most lakok utcában, eggyel feljebb is valami hasonló történet, csak ott 2 szomszéd szűrte össze a levet, nem lett jelenet, csak kapott egy kis cukrot az egyéves autó a tankjába az úriember.

El is költöztek, nem is értem miért.

2017. júl. 28. 02:59
 9/11 anonim ***** válasza:
53%
38 éves vagyok! Nem mondanám hogy nagy problémák voltak a házasságommal. De kellett egy kis plussz. Egy kis adrenalin. 35 évesen is volt egy pár hónapos kalandom.
2017. júl. 28. 17:54
 10/11 anonim ***** válasza:
De miért akarsz szerető lenni?
2017. júl. 28. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!