Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok olyan házas nő van aki vágyna titkos kapcsolatra? Aki elhanyagoltnak érzi magát? Korosztály szerint kik?
Ilyet nem mernék mondani, hogy 10-ből 7-8.
Viszont, azt tapasztaltam, már nem kevés a húszas éveik végén, hiányérzettel élnek. Vannak akik válnak, vannak akik csak sóvárognak és vannak akik beszereznek egy szeretőt.
Én 36 éves ffi vagyok Budapest.
Csak sajnos reg óta nem ismerkedtem ezért nehéz
Szomszédunkba volt ilyen történet 2 gyerek, jól éltek aztán anyuka félrejárt.
Apuka előtt lebukott, majd agyba főbe-verte a delikvenst.
Azután delikvens apukája és barátai felkeresték az apukát és őt meg ők verték meg.
Anyuka egyedül, szerető rehabra jár, mert szilánkosra törték a térdkalácsát - mit ad isten kőműves volt apuka, és egy kalapáccsal szétütötte a gyerek térdkalácsát- apuka előzetesben, a szerető apukájával, meg barátaival.
A legnagyobbat, meg a két kiskorú gyerek szívta.
Ahol most lakok utcában, eggyel feljebb is valami hasonló történet, csak ott 2 szomszéd szűrte össze a levet, nem lett jelenet, csak kapott egy kis cukrot az egyéves autó a tankjába az úriember.
El is költöztek, nem is értem miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!