Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasságban élőként megcsalásnak számít-e, ha a feleség 7. éve nem él és nem is kíván a jövőben sem szexuális kapcsolatot a férjével és a férjnek meg lenne a lehetősége más nővel a szexuális kapcsolatra?
A feleség pedig azt mondja, hogy nyugodtan élje ki mással a férj ez irányú vágyait.
Segítsétek ezt a vitát eldönteni!
Ha a feleség belemegy és le is szarja kivel mit csinál, akkor nem.
Bár a házasságnak túl sok értelme nincsen ebben az esetben.
Osztom az 1-es véleményét.
Nem is értem mi tartott idáig?
Hány évesek vagytok?
nem számít
de férj helyében,ha nem kötelező nem tartanék élménybeszámolót neki
Ennek a házasságnak úgy őszintén mi értelme van?
Így nem, de neked, mint férfinak nem furcsa ez az egész, hogy a feleséged nagy ívben lesz..rja, hogy te kit d.gsz meg?
Próbáltatok erről beszélni és változtatni a helyzeten?
Képes vagy egy ilyen nő mellett a továbbiakban élni?
Ha a feleség tudtával és beleegyezésével történik az nem megCSALás, hiszen nincs hazugság, átverés.
De ennek így tényleg semmi értelme, előbb-utóbb valamelyik fél dobbantani fog (és nem biztos, hogy a férfi!).
Láttam már ilyen helyzetet közeli barátnál, a férfi azt hitte, be van biztosítva a kényelmes élete, mert a frigid feleség elhajlási engedélyt adott...
Aztán kiderült, hogy érzelmi, lelki igényei azért mégiscsak vannak a nőnek, megismerkedett valakivel, és beadta a válókeresetet.
A másik lehetséges alternatíva, hogy a férfinak sikerül a vártnál jobban a szexkapcsolat, és idővel rájön, hogy más nőtől mindent megkap egyben, és ő dobbant.
Hát itt már nincs meg a házasság, szóval igaziból nem.
De hogy én ezen hogy le vagyok döbbenve! Ilyen vaaan? És ez 50 év alattiaknál??
Bocs az offért, de lehidalok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!