Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szebbik nemtől van esélyem új kapcsolatra új életre? Párom itt hagyott a 7 éves fiammal. Vagy már esélytelen? 36 éves ffi Budapest mellett
a korod a legjobb. az h van egy fiad hát van akinél nem fér bele, de van akinél simán belefér.
kapd össze magad, tegyél rendet a fejedben, de mindig a gyereked legyen az első, minden más (a jövendő csajod is) csak utána!
járj el edzeni, stílusos ruhák, új frizura, cseréld le a kocsid stb. Akár még költözz is el.
indítsd újra mindent.
Az a bajom hogy 2006 óta ismertem meg aki most elment.
Fogalmam sincs hogy hol miként lehet ismerkedni.
Fiam az első az biztos!
Ez hogy lehet hogy a pasik jobban?
Privátban is irhatok
Úgy gondolom, hogy van esélyed, főleg ha családban gondolkozol és igényes vagy magaddal szemben. Azért kíváncsi lennék, hogy mi motiválta az exedet,hogy a gyereket hátrahagyva elhagyjon titeket. Ez nagyon ritkán fordul elő.
40F
5: a pasik azért kelendőbbek, mert nem velük marad a gyerek. Ezt buktad.
Nagyon sok nő van, aki nem tudja elfogadni más gyerekét. Sokkal több, mint férfi!
Nem lesz egyszerű így párt találnod. Talán egy elvált anyuka lenne a legjobb, akinek szintén van gyereke, és tudja, hogy milyen ez. De akkor még ott a buktató, hogy mi lesz, ha a gyerekeitek nem fogadják el a helyzetet, vagy egymást utálják.
Tudom, hogy itt teljesen más a nézet, de ca saját tapasztalatom az, hogy egy elvált nő kisgyerekkel könnyebben talál kapcsolatot, mint egy elvált férfi.
Én csak egy olyan párt keresnek aki igényes és elfogadható a fiamat aki nagyon jó lelkű és nagyon aranyos.
Csak nehéz itt igazából az újra randizik ismerkedés a bajom.
Amúgy rendben vagyok van egy cshazamég.autóm(egyikből se egy alapverzio) munkám. Most is képzés magam.
Csak az hogy ennyi idősen. ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!