Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szeret vagy még nemáll készen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeret vagy még nemáll készen egy új kapcsolatra?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Megismertem a nyáron egy fiút a fiú barátaim eggyik haverja elöször bunkónak tartottam meg minden de kb 1hònappal kèsöbb miután többet voltunk vele meg haverjainkal(együtt ittunk/voltunk városnapokon/buliztunk ilyenek) ès eggyik szombaton kimentünk megint este a parkba(a fiu nem a közelünkbe lakik kicsit meszebb ezèrt haverjánál aludt) ès elèggè berugott ès rámnyomult mondhatni kavartunk pár nappal kèsöbb összejöttünk dult aa szerelem minden de voltak páran akik nem örültek a kapcsolatunknak de nem nagyon èrdekelt minket a szombat óta 3× találkoztunk smároltunk meg minden,de a fiú elèg fura volt nagyon èlvezte meg minden de kèsöbb kitèrt arra a tèmára,hogy a barátnöm irta neki ha megcaal vagy valami nagyon mèrges lessz(ugye a fiu szeret inni meghát elèggè helyesès sokmindnekivel kavar ezèrtis nemtom , hogy bizok e benne) a lènyeg,hogy irtneki barátnöm ès egyböl azzal jött,hogy haszakit velem akkor barátaim megveretik meg ilyen hülyesègek.azèrtis gondolt ilyenekre mert elözö barátnöjènek apja majdnem megverte ráadásul elözö barátnöje megis csalta(!!) Emiatt(szerintem) pesig teljesen az elözöhöz hasonlit azthiszi olyan vayok mint ö,hogy megcsalom meg ilyenek:/ ès hiábamondom neki,hogynem ö teljesen abba a hitbe van ès kèrdeztem töle,hogy szereti-e mèg az elözöt decsak anyit mondott,hogy igen hát övolt az elsö komoly barátnöje de hozzám nagyon vonzódik ès szeret..nemtusom,hogy tullèpett-e a másikon ès nem-e fog többet hozzá hasonlitani..èn teljesen belè szerettem de nemtudom tul parásan tünik szerintetek mi a helyzet?:/

#kapcsolat #szeretet #megcsalás #nem lèpett túl rajta
2013. szept. 29. 17:50
 1/1 Baccardi01 ***** válasza:
Szerintem ez nem lesz hosszútávú kapcsolat.
2013. szept. 29. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!