Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Fél éve van egy titkos kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fél éve van egy titkos kapcsolatom, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Hosszú lesz egy kicsit. 5 éve párkapcsolatban élek. Mindenünk megvan,mindkettőnk jól fizető állással rendelkezik,és egy helyen dolgozunk. Ő Ff/36, én N/26.

Mégsem vagyok boldog,úgy érzem,hiába minden,egy valami hiányzik,vagyis hiányzott az életemből: a szex.

Ugyanis 2 éve lassan nem feküdtünk le egymással. Nem járunk sehova,csak a munka,és itthon is csak dolgozunk mindketten (sem egy vacsora,sem egy fagyizás stb).Nyaralni megyünk évente,de ennyi. Ápolt,önmagamra és környezetemre is igényes,mások szerint szép nő vagyok. Mégis borzasztóan bánt,hogy nem ér hozzám. Valahol kisiklott ez az egész. Úgy érzem,már nem kívánom őt én sem,és el sem tudom képzelni,hogy lefeküdjünk. Rengetegszer mondtam neki,hogy beszéljük meg,és tegyünk végre a kapcsolatunkért,mert ez így jóra nem vezet. 2 éve nem csókolóztam,hiányzik egy szenvedélyes csók,egy ölelés stb. De azóta sem semmi,és mintha a falnak beszélnék. Sőt,ha szóba jön,azt mondja őt hibáztatom,holott én is kezdeményezhettem volna 2 év alatt. Valahol igaza van,de ha ő annyira kívánna,miért nem tépett szét az elmúlt évek során egyszer sem? Eljegyzett pár évvel ezelőtt. Így akarunk mi házasságot? Netán gyereket? Majd a gólya hozza esetleg? Sajnálom,nem tudok szex nélkül élni. És itt a történet csúcspontja: Fél éve megismerkedtem a munkahelyemen egy férfival. Egymásra néztünk,és majd felrobbant köztünk a levegő. Részemről szerelem első látásra,már ha van ilyen. Elkezdtünk találkozgatni titokban,és lefeküdtünk. A viszonyunk fél éve tart. Ez az érzés,szerelmesnek lenni... leírhatatlan! Így 26 évesen,elhanyagolva,besavanyodva végre igazi érzéseket élek át! Úgy érzem,újra élek,újra nő vagyok,és nem csak a háztartásba menekülök. Szenvedélyes csókok, és eszméletlen jó szex. De a párom sejti,mi folyik a háta mögött... Mondta a szeretőm (nevezzük annak,hisz jelenleg csak az),hogy jó lenne,ha hozzá költöznék,és elhagynám a párom. Végre felvállalnánk a kapcsolatunkat. Tudom,nem csinálhatom ezt örökké,lépnem kell,illetve választanom,mégis hezitálok. Válasszam a szerelmet,vagy maradjak ebben a kapcsolatban érzelmek nélkül,a megszokás uralmában. Itt van minden eddig megszerzett javam,és nehéz feladni. De meg kell adnom magamnak a lehetőséget,és a jelenlegi páromnak is,hogy újra boldogok legyünk. Tudom,nem etikus dolog,amit csinálok,de kb 24 éves korom óta kimaradt a szex az életemből,és hiányzott. Talán nem így kellett volna megoldanom... Helyre lehetne még hozni ezt a kapcsolatot? Vagy egyáltalán érdemes? Megéri feldobni ezt az 5 évet,azért mert most jelenleg szerelmes vagyok?

2018. ápr. 20. 12:31
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Ha stabil anyagi háttered van, akkor költözz el. De semmiképp se a szeretődhöz. 5 éve vagy kapcsolatban, kelleni fog egy kis egyedüllét, magadra találás.
2018. ápr. 20. 14:36
 12/27 anonim ***** válasza:
60%
Lehet cukrozni a szart, nincs mentség arra, ha valaki lefekszik mással úgy, hogy közben annyi gerinc sem volt benne, hogy szakítson a párjával. Érted? A gerinc itt kezdődik. Utána lehet menni akármerre, akárkivel, de ez mi már? Megértem a problémádat, de felnőtt ember ilyet nem tehet.
2018. ápr. 20. 15:53
 13/27 anonim ***** válasza:

A megcsalás részét én most nem kommentelném.

Másfelől viszont szerintem onnan kéne tekintened erre az egészre, hogy mi lenne, ha nem lenne a képben a szeretőd? Akkor is ugyanilyen véleménnyel lennél a párodról? Ha igen (márpedig szerintem igen) akkor alapból lépned kellett volna és már rég nem kéne együtt lennetek. Amikor csak az egyik fél kapar, hogy megmentsék a kapcsolatot, ott nincs mit tenni. Ha a párod már teljesen letett a szexről, te pedig ennyire vágysz rá (ami érthető) akkor nincs miről beszélgetni a továbbiakban, lépned kell. Vagyis már kellett volna.

Teljesen függetlenül a szeretődtől, mert ez a kapcsolat már akkor halott volt, mikor ő a képbe került.

37/N

2018. ápr. 20. 19:06
 14/27 anonim ***** válasza:

Lépj, az új kapcsolatodtól függetlenül. Annak ahogy ti éltek, semmi értelme. Még túl fiatal vagy ahhoz, hogy abban a nagy semmiben éld le az életed.

Nem lesz könnyű a szakítás, de csak egyszer kell átesni rajta.

2018. ápr. 20. 19:48
 15/27 anonim ***** válasza:

kérlek lépj!!!!!!!!!!!

hasonló helyzetben voltam, én is 26 éves nő vagyok, nálunk "csak" hónapokig nem volt szex, de évek óta nem volt beszélgetés, nem volt intimitás, együtt éltünk, illetve egymás mellett. tervben volt már a gyerek, illetve én hoztam fel mindig, ő helyeselt, de mégsem akarta igazán úgy éreztem.

kiderült, hogy csal... amit még el néztem volna, de iszonyat bunkón viselkedett velem, a végén kizárt a házból(!!), a kulcsomat elvette, a kocsi kulcsot szintén...szóval nem lett szép vége a kapcsolatnak.

másnap(!!!) a szeretője már ott aludt.

egyébként hozzáteszem, hogy én sem álltam messze a megcsalástól.

mégis ragaszkodtam a volt páromhoz, és nem léptem. ha ő nem küld el akkor, akkor még most is várnék a csodára, a semmire.

azóta eltelt 2 év, és visszagondolva, bánom, hogy nem léptem ki én, és hagytam, hogy így megalázzon.

26 nő

2018. ápr. 20. 21:11
 16/27 anonim ***** válasza:

15 vagyok

annyival kiegészíteném, hogy szerintem ne a szeretődhöz költözz!

több ok miatt:

-ha rögtön odamész, mindenkinek egyértelmű lesz, hogy már akkor is megvolt ő neked, amikor még kapcsolatban voltál, és bár senkinek semmi köze hozzá, védd megad, mert a többség támadna érte.

-nem tudhatod, együtt tudnátok-e élni, mert eddig csak azt tudod, hogy jó vele a szex.

-én 8 évig voltam kapcsolatban, és a kezdeti depi után, jól esett az egyedül lét.

2018. ápr. 20. 21:35
 17/27 anonim ***** válasza:
Irigyellek! Bár csak nekem lenne ilyen problémám.
2018. ápr. 21. 17:40
 18/27 anonim ***** válasza:
61%

17

látszik, hogy ne voltál hasonló helyzetben, miért is kellene irigyelni? sok olyan én nem találtam a szövegben...rossz indulat csak úgy süt...

2018. ápr. 21. 19:22
 19/27 anonim ***** válasza:
18-as. Az ő helyzete az enyémhez képest, egy könnyű délutáni séta a Duna-parton. A rosszindulatot meg keresd magadba, feltéve ha sikerült legyőznöd az egoizmusodat, ami az okoskodásodat előidézi.
2018. ápr. 21. 20:24
 20/27 anonim ***** válasza:
65%

19

Mindenkinek a saját problémája a legnagyobb.

Elhisszük, hogy neked is vannak gondjaid, de ez a kérdés nem rólad szól, nem is értem miért jössz ide sajnáltatni magad.

Írj ki egy saját kérdést a problémádról és ott majd mártírkodhatsz!

2018. ápr. 22. 18:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!